DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 04:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
92.179
25,100
3,64
3,74
-2,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

messi: ” svica: ” Gospodo jednostavno ! Tko god čita ovaj forum nek ne prodaje! Svjetska kriza koja se samo malim dijelom tiče našeg tržišta, namjerno je prihvačena i uvežena! Nema razloga panici ma kako to god u ovim trenucima čudno zvučalo. Ne dajte fondovima vaše novce! Tko prodaje ide na ruku fondovima tako da za prve kvartale mogu pokazati odličan rast. To znači da dionice za koji dan moraju rasti kada dotaknu dno i počne kupnja fondova po diskontu od 50%!! Budite pametni![thumbsup][thumbsup] ” o kakvom ti “odličnom rastu” za prvi kvartal pričaš…………pa svi fondovi su minimalno 20% u minusu! ” Čovjek ti kaže za prvi kvartal, znaš li ti uopće što je to kvartal?[shocked]

ma to je nas messi zna taj ciko svasta a na kraju nezna nista[wink]

Prodajem dionice DLKV terminskim ugovorom 08.05.2008 po cijeni od 1800,00 kn!
Ima li zainteresiranih???

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

ja kupim po 18 kn[lol]

moze, pisi mene prvog na popis

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

Ja ispod 1900 ne plačam[lol] [lol] [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Samo ozbiljni kupci..potpisivanje terminskog ugovora kod javnog bilježnika!!
btw.08.05.2008 je sklapanje ugovora Konzorcija i Alumij Mostar (100% dogovoreno)

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

” Čovjek ti kaže za prvi kvartal, znaš li ti uopće što je to kvartal?[shocked]

Kako sad stvari stoje, trebali bi otici u plus jedno 50% u mjesec dana da imaju dobar prvi kvartal. Nekako mi se cini da do tog bas nebu doslo.

Još malo i pucaju mali fondovi

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

M a naravno da mora doci kraj i on je tu negdje,e sada tko nije izisao do sada nikako ne bi trebao sada jer je povratak na sličnim razinama u ovu dionicu koja ce strelovito rasti-gotovo nemoguće jer ce se sve desiti u toku 1- 2 sata a sustavi ce pucati i padati i broker ti nece moci zadati nalog od horde koja se vraca.Sada tko izidje,99% ce ovu dionicu kupiti na višoj razini ja sam u njoj n1 1324 i nisam izisao kada je trebalo na 1700 ali sada mi ne pada na pamet izlaziti jer znam da ju ove godine vidim najmanje na 2000 pa stoga,mirno i sa povjerenjem u nju jer zaista vrijedi a vrijediti ce jos i vise,pogotovo kada se konzorcij dočepa ALU mostar,pozdrav svima

???????? zanimljivo…[thumbsup]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

ljudi zašto prodajete vi koji ne trebate? Pogledajte si disciplinu na podravki, nedaju ispod 400 i gotovo. A vi ko ovce.Dionica vam za mjesec dana ide na 1500-2000 kn.

Kraj korekcije? Korekcija je završila 22.01.2008. kada je prodaja razbila pokušaj zaustavljanja pada crobexa od strane jačih igrača. Otada smo u bear marketu. Do kada će trajati bear market? Minimum godina do dvije. Neke dionice će nastaviti padati kad se zaključi da se država više ne može toliko zaduživati, što će se odraziti na investicije, tj. građenje. Kreditna kontrakcija će opet utjecati i na zaduživanje stanovništva, kupovinu nekretnina i to će opet osjetiti cijela privreda, ali najviše građevinci. Pokušaj zaustavljanja inflacije deprecijacijom kune je rezanje grane na kojoj se sjedi. Poskupljenje kredita će najviše osjetiti građani ali i neke prezadužene firme koje ih, pogotovo uz moguće smanjenje prihoda, neće moći vraćati.

Kraj korekcije? Korekcija je završila 22.01.2008. kada je prodaja razbila pokušaj zaustavljanja pada crobexa od strane jačih igrača. Otada smo u bear marketu. Do kada će trajati bear market? Minimum godina do dvije. Neke dionice će nastaviti padati kad se zaključi da se država više ne može toliko zaduživati, što će se odraziti na investicije, tj. građenje. Kreditna kontrakcija će opet utjecati i na zaduživanje stanovništva, kupovinu nekretnina i to će opet osjetiti cijela privreda, ali najviše građevinci. Pokušaj zaustavljanja inflacije deprecijacijom kune je rezanje grane na kojoj se sjedi. Poskupljenje kredita će najviše osjetiti građani ali i neke prezadužene firme koje ih, pogotovo uz moguće smanjenje prihoda, neće moći vraćati.

[thumbsup][thumbsup] dlkv i atpl,te dvije pucate kolega..odlican govor..ako zaista ima glupana kojima ovaj post nesto znaci,biti ce mi drago da ih dobijete jos jeftinije
molim moderatore da ne rezu ovaj post

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

New Report

Close