Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,63 | 20.596 | 5,673 | 3,60 | 3,62 | -2,70% |
lojtra, još nije ni natječaj raspisan za istarski y, besmisleno je o tome uopće pričati…drugi su razlozi iza ovakvog brutalnog rasta DLKV
Onaj pad na 24 kn pa minutu poslije kad je sve pocugano do 25 to nešto govori… netko je strašno nesptrpljiv i ne pita za cijenu jer možda ima neki info veći od života. Tko kaže da netko već ne pregovara sa Konsolidatorom o ponudi za preuzimanje.
Od 100 postova, 105 su nagadjanja. Ne znam po koliko bi vecinski prodao DLKV…ali malo mi se cini cudno da bi netko kupovao po 25, ako bi vecinski trazio 30. 20% nije malo, ali bome nije ni puno. S tim, da prodaja firme, uvijek moze propasti
Tko kaže da bi tražio 30, mislim da bi se moglo raditi o višoj ponudi, mnogo mnogo višoj… meni ovo ne izgleda kao špekulacija već kao nešto mnogo opipljivije. Promet i način kupnje sve govori. Sutra je novi dan. Ugodnu večer.
kad se rezimira sve poslije ove krize i psn čović će ispasti kao najpametniji investitor.
@vikend
Tko kaže da bi tražio 30, mislim da bi se moglo raditi o višoj ponudi, mnogo mnogo višoj… meni ovo ne izgleda kao špekulacija već kao nešto mnogo opipljivije. Promet i način kupnje sve govori. Sutra je novi dan. Ugodnu večer.
Hahaha bas sam i ja htio napisati sutra je novi dan. Meni novi, i svakako bolji.
Ako ce doci do prodaje, ja sam ipak ocekivao da ce vecinski jos poboljasati stanje firme prije prodaje. Ali opet, mozda mu netko nudi stvarno dobru premiju, pa mu ovo izadje isplativije.
Daj Boze da je prodaja u pitanju…nemam neku über veliku kolicinu…ali bit cu zadovoljan ako se prodaja ostvari.
A oni koji imaju po 20-30 000 komada ce bit sretni jos i vise
Nemam neku über veliku kolicinu…ali bit cu zadovoljan ako se prodaja ostvari.
A oni koji imaju po 20-30 000 komada ce bit sretni jos i vise
Tko ima više, bit će zadovoljniji. Pametno zboriš, nema šta. 😀
A oni koji imaju 40-50.000 komada, ti će biti još zadovoljniji. Što kažete tek na OVU mudrost? :-)))
tko ce o cemu nego spameri o preuzimanju,iscrpili su book,roe.p/e,pb.eps. cjena sve probila….sad ce par 100 postova o preuzimanju,,
out sam cjeli pa je sad zanimljivije citati,,:-)
Onaj pad na 24 kn pa minutu poslije kad je sve pocugano do 25 to nešto govori… netko je strašno nesptrpljiv i ne pita za cijenu jer možda ima neki info veći od života. Tko kaže da netko već ne pregovara sa Konsolidatorom o ponudi za preuzimanje.
Od 100 postova, 105 su nagadjanja. Ne znam po koliko bi vecinski prodao DLKV…ali malo mi se cini cudno da bi netko kupovao po 25, ako bi vecinski trazio 30. 20% nije malo, ali bome nije ni puno. S tim, da prodaja firme, uvijek moze propasti
[/quote]
Heh sigurno je vecinski ulazio po 10 i riskirao da bi prodao po 20-30 ????!!!?!!?
Napokon je BDP pokazao znakove života 🙂 možda se malo i ekipa iz vana ukljuci kad je kod njih vec sve odavno na ATH,,, a i ovdje su banke imale par milijardi dobiti,,, gdje ce sa njima, nazad u domicilne države na tržište koje je već prešlo ATH ili će ostaviti nešto i ovdje 🙂
@Pers..drago mi je da me citiras…ali ne znas kontekst pa ispadas smijesan…zato se mani ulaska u price koje ne razumijes…
Ti sigurno nemas 20-30 000 komada…
Sjetite se samo Atpl obrazac je sličan samo je razlika u tome što je I.B.u Atpl odradio sam a ovdje je potpora punu jača
po meni još je rano za prodaju kompletne firme. eventualno one vjetro elektrane, a ne mora ni to biti. ovo je od uvijek bila visoko špekulativna dionica i sad je samo klatno krenulo u drugom pravcu. kad se tu namerače 2,3 ozbiljnija investitora raspored snaga je takav da baš nitko nema toliko municije da ovo brutalno obori. i koji bi mu za to bio motiv?