DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako netko do sada ne vidi, ovo je novi Đuro

Fino raste, još bi bilo bolje da nije bilo onog propada na 19 ali i ovako je dobro.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

……sad je cijena već vrlo , vrlo solidna…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

dionica raste na ne tako malim prometu

u ovom ludilu mora biti neki skriveni smisao….da nije preuzimanje u pozadini priče pa se cijena diže do određenog targeta gdje će se to odigrati??

Ignore: KressoM, delux

Jel mi može netko pojasniti na koji način su doprinosi na plaće, porezi i troškovi iz plaća čak pali u odnosu na prošlu godinu (i kod d.d. i kod grupe), a neto plaće i nadnice porasle skoro 30 milijuna kuna?

u ovom ludilu mora biti neki skriveni smisao….da nije preuzimanje u pozadini priče pa se cijena diže do određenog targeta gdje će se to odigrati??

mene ovaj “sitni vez” podsjeća na varteksov let do 28, ali može biti i nešto u vezi preuzimanja, što god je, netko zna više od onih, koji znaju manje

ja i dalje mislim da je u pozadini preuzimanje jer inače ne bi ovako pravocrtno raslo…osim toga, i fondovi koji su masovno prodavali na 15 kn, odjednom su prestali s prodajom i stoje po strani i ne prodaju sad na 25 kn.
znači, nešto se čeka, a dionice se kupuju gotovo isključivo s aska

DLKV ima 25 milijuna dionica a Konsolidator ima 60,68% dionica. O kakvom vi preuzimanje govorite? Pa cijena bi dosla do 500 kn prije nego bi “preuzimatelj” dosao do 20%. Ako netko istinski kupuje ove dionice kao investiciju, taj jako mrzi svoj novac.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

što god da je treba ostati hladne glave ,ovo na scenu nisu došli mali igrači

ja i dalje mislim da je u pozadini preuzimanje jer inače ne bi ovako pravocrtno raslo…osim toga, i fondovi koji su masovno prodavali na 15 kn, odjednom su prestali s prodajom i stoje po strani i ne prodaju sad na 25 kn.
znači, nešto se čeka, a dionice se kupuju gotovo isključivo s aska

pa i nekolicina forumaša je tu i prije cca mjesec vec govorila da se šuška

pepe7

@crobiz16
ne govorim o stjecanju većinskog paketa skupljanjem dionica na burzi, nego o mogućem preuzimanju udjela od Konsolidatora na nekoj dogovorenoj cijeni (van burze)…ali obzirom da bi tada morala ići javna ponuda i za ostale dionice, moguće da je to već procurilo van pa zato nitko od većih više ne prodaje jer FI DLKV nije ništa posebno da bi opravdalo ovakav rast.
i još nešto: kako to da DLKV već mjesecima ne objavljuje nikakve nove poslove (a na vjerujem da nisu ništa ugovorili)??

New Report

Close