Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
http://www.mojedionice.com/dionica/DLKV-R-A
Nakon FI 2016, pri ovoj današnjoj cijeni, P/E=10,03
(netko je ovdje od kolega rekao da će tako nešto i biti, čestitam na procjni)
Također, još jedan mali osvrt na izvješće koje mislim nitko nije prokomentirao:
IV. NOVAC U BANCI I BLAGAJNI ZA GRUPU: 105.447.576 kn
Uostalom, što je 105 mil, pa to nije ni 110
@ sasha
To sam i rekao da se sad mirno spava jer imaju novaca za pokriti sve dugove koji im odspijevaju ove godine a najveći su baš u ovoj godini oko 100 milijuna. i da su konačno prestali pržiti lovu. No iz navedenog vidiš da ima još ohoho ljudi koji su jedva dočekali neku koliko toliku zaradu i osobno mislim da ne treba žuriti jer mi se čini par dana malo crvenog po vani i da će se navaliti bez pitanja na prodaju. Tu vidim šansu za dokup. A ako ode eto ide bez mene. no u svakom slučajuveć mongo puta se pokazalo da na ZSE ne vrijede pravila fundamenata nego sentimenata, tko kupuje, tko prodaje, itd itd ja sam bio prošli petak i moram reći da se po prvi puta desilo da ima manje dioničara što znači da maleni izlaze a to se i vidi po prometima da su ručice drhtave i da čim skoči cijena krene val prodaje
http://www.mojedionice.com/dionica/DLKV-R-A
Nakon FI 2016, pri ovoj današnjoj cijeni, P/E=10,03
(netko je ovdje od kolega rekao da će tako nešto i biti, čestitam na procjni)
Također, još jedan mali osvrt na izvješće koje mislim nitko nije prokomentirao:
IV. NOVAC U BANCI I BLAGAJNI ZA GRUPU: 105.447.576 kn
Uostalom, što je 105 mil, pa to nije ni 110
Stoji…ali treba provjeriti pokazatelje nakon prvog kvartala kad se brise efekt jednokratnih 50mil kn
To sam i rekao da se sad mirno spava jer imaju novaca za pokriti sve dugove koji im dospijevaju ove godine, a najveći su baš u ovoj godini oko 100 milijuna.
Koliko još trebaju otplatiti?
@ per jeus
stoji mi negdje oko 400 milijuna ali znam da je ova 2017 najgora jer im se spajaju dobavljači i banke pa je duplo otplate, odnosno oko 100 milijuna
kasnije je po 45- 60 milijuna kuna pa je lakše do 2022 ako se ne varam ili 2021
uglavno sve piše u planu predstečajne ne da mi se sad ulaziti ponovo i analizirati točno kad kome i što
Šta je ovo brate mili, ja kupio malo ove dionice i u 20 dana 14℅, Jel se ko zabunio?
Kolega, u 44 trgovinska dana (od 31.12.2016.) DLKV je + 68,78 %.