Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,75 | 17.804 | 4,753 | 3,74 | 3,76 | 0,53% |
Pa to je ispod 100.000 kn…pa ne mora bit nitko velik…pa ima zasirurno dosta malih koji posjeduju tu količinu sredstava…i sam spadam u tu kategoriju….
Samo nek amateri iz kapitalnog kapitaliziraju svoje pa možemo polako gore.
“Neto dobit Dalekovoda u prvih je šest mjeseci ove godine iznosila 40,9 milijuna kuna, što je rast u odnosu na isto razdoblje lani, kada je iznosila 6,9 milijuna kuna, i ukazuje na oporavak tvrtke nakon izlaska iz predstečajne nagodbe”.
a šta ako bude na razini citave godine oko 50% više u odnosu na prethodnu godinu ;)..
kapitalni ce opet kupovat haha
Na dan zaljubljenih kad se sve prašilo, pa i naš ask, Bakić nije kupio niti jednu dionicu. Očekivano, nije lud da kupuje kad i svi ostali koji su kupovali jer je on kupovao dosta jeftinije :-).
Kapitalni fond ih ima još dosta za prodati i odgovara mu i ispod 17, to smo vidjeli na 16.40, a našem dragom kupcu izgleda da ne odgovara preko 17 ili 18. Očekujem idućih dana i dalje pritisak Kapitalnog fonda na prodaji, a kupnju malo niže od trenutne. Jedino ako ostali kupci i ako imaju više para, ne pojedu Kapitalni fond na ovim razinama.
Imam DLKV.
Na dan zaljubljenih kad se sve prašilo, pa i naš ask, Bakić nije kupio niti jednu dionicu. Očekivano, nije lud da kupuje kad i svi ostali koji su kupovali jer je on kupovao dosta jeftinije :-).
Kapitalni fond ih ima još dosta za prodati i odgovara mu i ispod 17, to smo vidjeli na 16.40, a našem dragom kupcu izgleda da ne odgovara preko 17 ili 18. Očekujem idućih dana i dalje pritisak Kapitalnog fonda na prodaji, a kupnju malo niže od trenutne. Jedino ako ostali kupci i ako imaju više para, ne pojedu Kapitalni fond na ovim razinama.
Imam DLKV.
Slažem se u potpunosti i da..i ja ga imam.
No, i taj pritisak na prodaji već dugo traje a vječno nije ništa- ali iskreno sumnjam da će više ikada ispod 15-16…barem do neke nove velike i duge recesije.Ovdje se vlak tek zahuktava!
Na dan zaljubljenih kad se sve prašilo, pa i naš ask, Bakić nije kupio niti jednu dionicu.
možda i je…umjesto s ovog u top10, nastavi kupovati preko nekog drugog računa i ne vidiš ga u top 10, a on i dalje sakuplja…
ovo je idealan tempo rasta, laganini, gotovo neprimjetno…pa drugi tjedan laganini probijamo 20 kn 😉
Ja mislim da je moguć proboj već danas, uostalom gdje piše da Kapitalni prodaje do kraja,a ako i prodaje to se da rješiti.
@fedor19
naravno, moguće je da već danas probije 20 kn, ali bolje je polako i bez stresa pa tko proda – nema više nazad ;-))
p.s. mogla bi i jedna jača metla pa pobrati sve do 20 kn u komadu