Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
u dogledno vrijeme slijedi neka veća transakcija samo je pitanje na kojim razinama će se naći.Nije nagovor za kupnju ni za prodaju
A možda se i ovi iz fondova raduju ulasku novog investitora. Oni vjerovatno sada razmišljaju: Eto sad imamo kome prodavati, super!
Dobro je za stabilnost cijene da napokon uđe i ovdje netko tko želi oploditi svoj kapital a ne razvaliti kao mirovinci do sada. Kolega Avax dobro kaže da ipak treba sačekati izvješće jer poslovanje će odrediti smjer cijene. I sama stagnacija cijene dionice je gubitak ukoliko druge dionice rastu. A ako bude loše FI onda barem očekujem da će stagnirati a ne padati kao uvijek do sada. Eventualni novi poslovi bi mogli biti dobar pokretač za masovniju kupnju potpomognutu jačim investitotrima.
Eno vam doticnog i na ddjh, vpik, ptkm, sta cekate kupite i tamo jer on je dokazan znalac zagarantirana vam je dobit, a cijena niska lol
@t3Do
kakvih 20-30 milijuna je uložio u DLKV?
125.000×17 kuna je jedva preko 2 mil.kuna….a možda je već danas nešto i prodao sa zaradom
A možda je još i kupio, činjenica je da je DLKV nije skup i da nije puno rastao u odnosu na ostale građevince
[/quote]…dobro je da nisi napisao da je skup…tada te nebi čitali…uff…
Danas bi trebali platiti kamate na obveznice Dlkv-0-302a i dlkv-o-302e, još mi ništa nije sjelo
ove prve su danas prodavane sa padom od cca 13%. količina 50 000kom.
Danas bi trebali platiti kamate na obveznice Dlkv-0-302a i dlkv-o-302e, još mi ništa nije sjelo
Javi kada ti stigne.
Može i na PM.
Hvala.
ove prve su danas prodavane sa padom od cca 13%. količina 50 000kom.
[/quote]
Očito ih ne mogu isplatiti…
a i mnogima…a tek kad budemo na 25-30 kn..sto ces tada pisati?
ingra odavno ne isplacuje obveznice..a gle cijenu 🙂