Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
danas se netko lijepo tovario na 16,40 , cca 1 mil kn .
danas se netko lijepo IStovario na 16,40 , cca 1 mil kn .
ali nije tu kraj, stotine tisuća komada samo čekaju da se stave novi veći nalozi na kupnju
ha, ha , čekao sam te s komentarom punim optimizma 🙂
ako netko ciljano kupuje dionice na ovim razinama , cca 60000 komada , i utuče cca 1 mil kn , onda vjeruj mi , bilo to 15 ili 16 kn mu ne znači neku veliku razliku.taj kupac ne kupuje ovoliku količinu bez veze.
ako netko ciljano kupuje dionice na ovim razinama , cca 60000 komada , i utuče cca 1 mil kn , onda vjeruj mi , bilo to 15 ili 16 kn mu ne znači neku veliku razliku.taj kupac ne kupuje ovoliku količinu bez veze.
[/quote]
Ne nužno kolega,
tako rade maheri….nešto slično se dešava i na IGH.
ovo danas vjerojatno opet fondovi prodaju, za sad oko 60.000 komada.
da nemaju keša na računu ili da je DLKV porastao +300% kao neki građevinari, čovjek bi još shvatio kipanje po kupnji, ali ovako…
To su dogovorene transakcije da netko još pokupi dok je jeftino…
ovo danas vjerojatno opet fondovi prodaju, za sad oko 60.000 komada.
da nemaju keša na računu ili da je DLKV porastao +300% kao neki građevinari, čovjek bi još shvatio kipanje po kupnji, ali ovako…
Bitno da su kupovali MGMA , jadne nase mirovine…
opet su iskrcali preko 10.000 komada na 16,40 kn- kao da su ih besplatno dobili
opet su iskrcali preko 10.000 komada na 16,40 kn- kao da su ih besplatno dobili
Ako su ih dobili po 10, već pri ovoj cijeni imaju zaradu od 64 %