čini ti se 🙂
ja čekam da Dalekovodu propadnu dodatnih 300 mil eura dogovorenih poslova i da dobijemo 6 mil eura odštete pa da kolege PersJesus, danny585, neznalica2 i ja plešemo svi skupa u krug od sreće (zarade)
@ ivanorešković
Točno, ali u ovoj godini imaš i isplatu u novcu od 37, 2 M kn temeljem PSN-a.
A čeka nas još jedna rata u iznosu od 12, 4 M kn u 12 mj.
Ukljucio i to….moraju naplacivati i moraju imati brutalan NT ako misle izaci iz predSTECAJA
izgleda neki nemaju povjerenja u novog člana Kurobasu
[/quote]
Tko je taj Kurobasa? Kakve ima preporuke?
Bio je (ne znam je li još uvijek) jedan Kurobasa predsjednik Trgovačkog suda u Rijeci.
Gospodarsku delegaciju čini sto gospodarstvenika iz šezdesetak tvrtki, među kojima su Zvijezda, Dalekovod, Stražaplastika, Podravka, Adriadiesel. Cilj Foruma jest unaprjeđenje gospodarske suradnje među zemljama te rast robne razmjene.
Prema najavama, do kraja godine Dalekovod će sudjelovati u natječajima za dobivanje poslova u desetak europskih zemalja. Prema ENTSOE (Europsko udruženje prijenosnika električne energije) desetogodišnjem planu investicija u prijenosnu mrežu, ukupne investicije do 2030. procjenjuju se na oko 150 milijardi eura. U tom procesu Dalekovod očekuje ispuniti i dio svojih kapaciteta.
Stalno su neke delegacije vani i kao nešto dogovaraju. Skontao sam da to ništa ne znači i da nema nekog utjecaja na burzu. Valjda kad se nakupi previše novaca od članarine HGK-u, pa idu na ekskurzije.
Bivša je uprava barem objavila sve tendere na koje su si prijavili..pa i one na koje su prošli predkvalifikacije
kod ovih sada vlada zakon šutnje….možda je i tako bolje .Morali bih uskoro nešto objaviti većini eventualnih dobivenih tendera rok završava pošetkom 12 mijeseca.
Možda nas ugodno iznenade oko Božića!!!
oooopaaa prva transakcija danas na ovom biseru od dionice.
I to čak 20 komada 🙂