DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,60
14.512
4,036
3,60
3,64
-1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@PILAPILA
ja ne vidim da je ijedan tender od ovih dobio DLKV, ili ja to krivo čitam?? Gdje to vi vidite da je DLKV dobio tender?? ili barem da ga se navodi kao natjecatelja?? Ne shvaćam poantu. AKo ste željeli dokazati da ima puno posla odite na stranicu kineske agencije za energetiku tamo je svaki tender od milijarde eura do 40 milijardi. Jel može pojašnjenje ovih linkova, možda ja stvarno krivo gledam???

@PILAPILA

ja ne vidim da je ijedan tender od ovih dobio DLKV, ili ja to krivo čitam?? Gdje to vi vidite da je DLKV dobio tender?? ili barem da ga se navodi kao natjecatelja?? Ne shvaćam poantu. AKo ste željeli dokazati da ima puno posla odite na stranicu kineske agencije za energetiku tamo je svaki tender od milijarde eura do 40 milijardi. Jel može pojašnjenje ovih linkova, možda ja stvarno krivo gledam???

Ako nevidite , čitajte između redova…

Zar nevidite rokove za prijavu..ima toga još, dosta tendera koji će uskora biti završeni-znat će se tko je dobio posao.Ne želim ni vas niti druge zamarati , malo truda uložite i sami i da ono bitno-sami izvučite zaključke.

Zar nevidite rokove za prijavu..ima toga još, dosta tendera koji će uskora biti završeni-znat će se tko je dobio posao.Ne želim ni vas niti druge zamarati , malo truda uložite i sami i da ono bitno-sami izvučite zaključke.

Ja sam zamolio kolega sashu da nam izdvoji 2-3 financijski značajnija tendera na kojima se natječe i DLKV. Poanta je da imamo info da je preuzeta dokumentacija i da se DLKV natječe.
Ovakav popis poslova za koje ne znamo da li se DLKV natječe ili ne i nemaju prevelikog smisla…

Bio bi to veliki gaf dfa s e DLKV ne natiječe npr u Norveškoj, Finskoj, Poljskoj Ukraini, Albaniji , Kosovu…tamo odavno ima reference..na tiječe se i UK, Njemačkoj
Da je sklopljen bilo koji ugovor već bi se znalo..a na nekim natiječajima prošao je i predkvalifikacije-znači u užem je krugu..
Sve su to poslovi kao i prije 50-120 mil eura…živi bili pa vidjeli..malo si dajte truda sve je dostupno
LP

"Suradnja s Zue SA Group je nudi ogromne potencijale u velikim natječajima, esp. One koje se odnose na izgradnju 400 kV dalekovoda",

https://seenews.com/news/croatias-dalekovod-joins-forces-with-polands-wzrt-to-establish-itself-on-polish-market-296542

Published
Aug 16, 2012

UP/II-034-02
/16-01/932
HEP Operator distribucijskog sustava d.o.o. , Zagreb
Dalekovod d.d. , Zagreb
izgradnja dalekovoda 2×10(20) kV Milna-Sutivan s odcjepima
Broj: 2016/S 005-0016237
Radovi 2.11.2016

http://www.dkom.hr/default.aspx?id=260

Opa, i na mom dragom Braču će biti Dalekovod prisutan.
Jel se zna kolika je vrijednost posla?

Pretpostavljam da nije velika, s obzirom da su Sutivan i Milna relativno blizu jedno drugome.

La vita e bella!

U zadnjih mjesec dana redni broj 2 prodao je 21.542 dionice.
Ovim tempom ne budu nikad prodali ovo kaj imaju, ako im je to namjera….
Trenutno stanje:
2
ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/PBZ CO OMF – KATEGORIJA B (99318944138)
1.007.145 4,07 Skrb. račun

Redni broj 2 mije prodavao dionice u ponedjeljak 31.10.16. u danu u kojem je protrgovano ukupno 5340 komada dionica DLKV-a (promet 79.000,0 kn).

Opa, i na mom dragom Braču će biti Dalekovod prisutan.
Jel se zna kolika je vrijednost posla?

Pretpostavljam da nije velika, s obzirom da su Sutivan i Milna relativno blizu jedno drugome.

DLKV je žalitelj na odluku o odabiru najpovoljnije ponude. Čeka se Odluka DKOM-a na žalbu. Daleko je još ev. zaključenje ugovora.

Ovdje ćemo vjerojatno gledati stagnaciju dok se ne objavi zaključenje nekog ozbiljnijeg ugovora (čitaj: više desetaka milijuna eura)…

Čini se da jedino ovo može pokrenut ovu dionicu…. ali kao što to uvijek biva, netko uvije sazna prije ostalih.
Kad krene lupanje po asku, mnogi će ostat kratkih rukava…
Ne dvojim da će se do kraja godine pojavit info o nekom značajnijem zaključenom ugovoru…

U zadnjih mjesec dana redni broj 2 prodao je 21.542 dionice.
Ovim tempom ne budu nikad prodali ovo kaj imaju, ako im je to namjera….
Trenutno stanje:
2
ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/PBZ CO OMF – KATEGORIJA B (99318944138)
1.007.145 4,07 Skrb. račun

Redni broj 2 mije prodavao dionice u ponedjeljak 31.10.16. u danu u kojem je protrgovano ukupno 5340 komada dionica DLKV-a (promet 79.000,0 kn).
[/quote]

Redni broj 2 mije prodavao dionice u srijedu 02.11.16. u danu u kojem je protrgovano ukupno 842 komada dionica DLKV-a (promet 12.500,00 kn).

New Report

Close