Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,59 | 31.781 | 8,841 | 3,54 | 3,60 | -1,10% |
saldini ims li ti dionice dalekovoda?
Broj Jedan:
”
Kupovao po 330 a bogme i po 1850, kupio i danas 5 kom po 1351 jer fakat momentalno je jeftin Uvijek je dividenda bila OK, a i kako će godišnje izvješće biti bliže moralo bi prema gore [thumbsup]
”
330 super kupnja, ovo po 1850 totalni promašaj … GFI se čeka ali ja nebi previše očekivao .. ne kužim kako će FI bit dobar kad se nisu naplatili od države, koja je ujedno i najveći poslodavac, HEP itd.. , trenutno ja nebi dao za DLKV više od 800kn, ako netko ima drugačije mišljenje sve 5 , ali ovo je moje. Tako da vas molim da ne komentirate moj post sa nemaš pojma itd …
Meni je ok da ti imas svoje misljenje, no nije mi ok da imas niske interese. Na sve nacine nastojis rusiti cijenu DLKV, sto si pokazao na drugim temama bez ikakvog povoda usporedjujuci ga bezpredmetno s Idustrogradnjom. Aloooo, Industrogradnjom!!!!!!!
Kad je DLKV tako los, nije mi onda jasno zasto si uoce onda na ovom dijelu ofruma i zasto riskirati sa 800 kn, probaj ckati 120 kn, mozda i docekas! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
.. ne kužim kako će FI bit dobar kad se nisu naplatili od države, koja je ujedno i najveći poslodavac, HEP itd.. , .
Saladin, ne razumijem sto si s ovim htio reci????
Ako mislio na racun dobiti gubitka-dobit, onda ti moram reci da nemas pojma (nadam se da nisi mislio na to)
ako si mislio na cash flow, onda ne razumijem kako to moze imati utjecaja na cijenu, jer ako je potrazivanje od drzave, onda je pitanje kada ce naplatiti, a ne hoce li naplatiti, te stoga nisam siguran kako to moze imati utjecaja na cijenu
Saladin – stvarno te uzela korekcija pa pišeš svašta, koliko sam ja čuo, dalekovod vani radi za dobru maržu.
Ja spadam u skupinu onih koji zaista vjeruju kako prica na ovom forumu ne utjece na stanje na burzi (ili eventualno utjece u tek malim promjenama DNEVNE cijene) i upravo zbog toga mi na zivce idu teze “padobranaca” koji misle da svojom kvazi-izmesljenom-pricom mogu dizati ili rusiti cijenu.
Ovaj forum prvenstveno smatram mjestom na kojem mogu saznati nove info o mojim dionicama i mogucim parametrima, a ne lokacija di cu nabijati/rusiti cijenu!
Na osnovu ugovorenih poslova i opcem stanju u ovoj grani gradjevine VJERUJEM U DALEKOVOD, a dali grijesim saznati cu za par godina kad (ne)docekam svoj target![thumbsup]
Saladin – stvarno te uzela korekcija pa pišeš svašta, koliko sam ja čuo, dalekovod vani radi za dobru maržu.
nažalost rade za kikiriki, krivo si čuo, govorim sa 100% -om sigurnošću. ali ne tvrdim da dionica neće ići gore, samo želim reć da da je trenutno dionica precijenjena, kao i mnogi građevinari u HR, … INDG ne uspoređujem sa DLKV-om i molim vas da mi to ne nabacujete na nos. Mnogo članova na forumu piše .. joj vidi DLKV na 1300kn, bagatela, … neka mi taj kaže par dobrih razloga zašto je bagatela .. možda se njemu ti čini jeftino jer je ulazio na 1800 … što je totalno izvan svih okvira realnosti , možda za koju godinu to bude fer cjena, ali trenutno je daleko od toga. Također čitam postove na Ledu, … kako će Ledo bit 40-50.000 kn .. wtf!!! , pa to bi značilo da jedan Ledo vrijedi milijardu eura ….. , ..
p.s. opet kažem ovo je samo moje mišljenje i volim poslušati druge forumaše jer se ne smatram naj pametnijim, ali ako mi netko iznese brojke koje govore da DLKV ili npr. LEDO vrijedni 40-50.000 kn rado ću pročitati i promjeniti mišljene.
nije bitno jel imam ili nemam dionicu … imao sam je kad je bila 200kn i prodo na 1300, više je nemam.
DLKV je dobra firma koja uz neke bitne korekcije ima budućnost i jedino tako uz potrebne korekcije može biti konkurentna i u budućnosti, ovako je ovisna o vladajućoj garnituri.
e da slažem se sa hrco01, ne rušimo mi burzu niti je dižemo …. baš smo na PTKM išli brojati koliko forumaši imaju udjela u PTKM – iji … niti 1%. ako fond želi imati dlkv dionica će ići gore , ako ne nema mrdanja.
Saladin-330 super kupnja, ovo po 1850 totalni promašaj … GFI se čeka ali ja nebi previše očekivao .. ne kužim kako će FI bit dobar kad se nisu naplatili od države, koja je ujedno i najveći poslodavac, HEP itd.. , trenutno ja nebi dao za DLKV više od 800kn, ako netko ima drugačije mišljenje sve 5 , ali ovo je moje. Tako da vas molim da ne komentirate moj post sa nemaš pojma itd …
[/quote]
TENKISTA,RECI MU NEŠTO(ako misliš da nije suvišno)-za dobrobit svih nas!
Saladin: ” .. ne kužim kako će FI bit dobar kad se nisu naplatili od države, koja je ujedno i najveći poslodavac, HEP itd.. , . ” Sala[
S ovakvim postom Saladin je samo pokazao da ne zna osnove racunovodstva. Ne znam kako onda moze uopce definirati sto je OK cijena za DLKV, Ledo ili bilo sto drugo?!
vipy: ” Saladin: ” .. ne kužim kako će FI bit dobar kad se nisu naplatili od države, koja je ujedno i najveći poslodavac, HEP itd.. , . ” Sala[” S ovakvim postom Saladin je samo pokazao da ne zna osnove racunovodstva. Ne znam kako onda moze uopce definirati sto je OK cijena za DLKV, Ledo ili bilo sto drugo?!
Tako potraživanja su stavka Aktive i što se mene tiće i bolje je da ih uprihode slijedeće godine pogotovo uz ovu cijenu dionice.
Tako potraživanja su stavka Aktive i što se mene tiće i bolje je da ih uprihode slijedeće godine pogotovo uz ovu cijenu dionice.
a sto je protustavka te stavke aktive????????????????????????????????????????????????