Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Ovdje ćemo vjerojatno gledati stagnaciju dok se ne objavi zaključenje nekog ozbiljnijeg ugovora (čitaj: više desetaka milijuna eura)…
U zadnjih mjesec dana redni broj 2 prodao je 21.542 dionice.
Ovim tempom ne budu nikad prodali ovo kaj imaju, ako im je to namjera….
Trenutno stanje:
2
ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/PBZ CO OMF – KATEGORIJA B (99318944138)
1.007.145 4,07 Skrb. račun
Trenutno stanje:
2
iskreno
ja sam se pitao gdje su ti fondovi nestali
neko vrijeme ih nije bilo, čini se kao da kreće rasprodaja ponovo..
inače, ova dionica je par puta uhvatila ozbiljan zamah, međutim, fondovi i par ozbiljnijih pojedinaca je to svaki put zaustavilo.
posljednji slučaj je bio prije cca 10ak dana..
a to će se dogoditi još ohoho puta, tako da znaju oni koji su nedavno usli..
ja necu prodavati još barem dvije godine, pa cemo vidjeti što će se dogoditi
Trenutno stanje:
2
iskreno
ja sam se pitao gdje su ti fondovi nestali
neko vrijeme ih nije bilo, čini se kao da kreće rasprodaja ponovo..
inače, ova dionica je par puta uhvatila ozbiljan zamah, međutim, fondovi i par ozbiljnijih pojedinaca je to svaki put zaustavilo.
posljednji slučaj je bio prije cca 10ak dana..
a to će se dogoditi još ohoho puta, tako da znaju oni koji su nedavno usli..
ja necu prodavati još barem dvije godine, pa cemo vidjeti što će se dogoditi
[/quote]
izdržite onda kolega još godinu, da ne morate plaćati porez, ako uopće ostvarite obvezu u tom periodu
http://www.statnett.no/en/Projects/
Razni projekti sve do 2027 god
“Suradnja s Zue SA Group je nudi ogromne potencijale u velikim natječajima, esp. One koje se odnose na izgradnju 400 kV dalekovoda”,
Snaga veza Makedonija-Albanija je 49.000.000 € (53.900.000 $) projekt financira iz kredita EBRD-a i donacija koje zapadni Balkan Investment Framework i Luksemburga. U okviru projekta, A 400 kV prekogranične povezivanje električne energije između Makedonije i Albanije bit će izgrađen
Rok za prijavu: 5. prosinac 2016
Projekt: Sanacija trafostanica u istočnoj UkraineTender br .: BMZ-br. 202 083 608Short opis traženih usluga: Kvalificirani neovisni konzultanti su pozvani da podnesu prethodnu kvalifikaciju dokumente za konzultantske usluge za provedbu sati prije podne projekta. Projekt obuhvaća temeljnu obnovu dva (2) 750 / 330kV i dva (2) 330 / 110kV visokonaponskih trafostanica. Sanacija uključuje zamjenu visokonaponske opreme, upravljački i zaštitni uređaji / sustava, pomoćnih napajanja sustava, nabavu dodatnih energetskih transformatora, zamjena AIS rasklopna novim GIS rasklopna. Zatražena usluge savjetnika obuhvaćaju pružanje stručnih znanja kao provedbe savjetnik u vrijeme gradnje tj pružiti stručnost u izradi koncept, dizajn, inženjering i upravljanje projektima na projekt izvršenja agencija (PEA), kako bi se osiguralo isporuku projekta u vremenu i visoke kvalitete.
Finska
Seitenoikea – Deer Danger construction of 110 kV transmission line and substation Deer Hazards
Finland, Espoo – Caruna Oy – Caruna ask for requests to participate Seitenoikea – Deer Danger construction of 110 kV transmission line and substation Deer Hazards. Caruna build Seitenoikea .
Rok za prijavu: 5. prosinac 2016
Projekt: Trans-Balkan Struja koridor (I) – tablica Odsjek u Crnoj Gori “akcije” WBIF GrantTender br .: BMZ-Nr. 202 062 107Short opis traženih usluga: Kvalificirani neovisni konzultanti su pozvani da podnesu prethodnu kvalifikaciju dokumente za konzultantske usluge za provedbu sati prije podne projekta. Projekt obuhvaća zamjenu visokonaponskoj opremi, rekonstrukcija relejne zaštite i kontrole bay uređaja / sustava, lokalnog i udaljenog SCADA integracije u nekoliko visokonaponskih trafostanica. Raspad i izgradnja nadzemnih vodova, uključujući i procjenu povezanih studija (Esia) i pripremu dubinskog snimanja. Zatražena usluge savjetnika obuhvaćaju pružanje stručne pripremnih koncept, inženjering, izradu i upravljanje projektima i izvedbenog projekta usluga za projekt izvršne agencije (PEA) kako bi se osigurala isporuka projekta na vrijeme i visoke kvalitete.