Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 6.834 | 1,872 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Dobit je dobra, ali to je čini mi se već kapitalizirano rastom od 13 do 15 kn, pa neće previše gore sada. Pad poslovnih prihoda je nešto što mi se ne sviđa.
Jel vidite kako ne daju da dionica raste, stavio fond na 15,2 kn nalog i mos se slikat!!
samo polako kolega, kupi se po malo, neka samo stoje
mene vise zanima kakav ce biti izvjestaj 31.10. i sto ce se dogoditi u slucaju loseg izvjestaja. nije mi vise opcija ici prema dole nakon godinu dana pacanja i one tuge na 10 kuna.
[/quote]
više izvještaj nije najbitniji za rast (zbog zadnje rečenice). Bitni su svi ostali parametri (prognoze BDP-a RH, optimizam ili pesimizam, stabilna vlada, kreditni rejting…).
Izvještaji su zacementirano dobri u slijedeće dvije godine.
[/quote]
podrzavam pad do 12 kuna za Bozic, kad zena dobija bozicnicu.. pa da mi kupi 10 dionica dalekovoda da i ja budem bogatas, a ne samo ona
Donji boll je na 13,11kn a može doći i na 12,78kn. Ako se to ne ostvari , onda ide na 16,50kn. Kad probije tu granicu, ide sigurno do 22kn. Tada je moguća korekcija do 16.24kn.
Sve ovo unutar godine dana.
Crobex ide do 2200 bodova. Ako ne bude išao gore, sigurno je da će ići prema dolje pa očekujem VELIKI PAD.
I nemojte reći da vam nisam rekao.
Pozdrav , prognostik.
Imam neki osjećaj da će biti “pucnjave” u zadnjih pola sata trgovanja (nebitno gore ili prema dolje)
Nitko ne komentira FI. Gotovo niti slova…hmmm
FI, vjerujem očekivano, jako dobar.
Smanjenje obaaveza: dugoročnih za 32 M i kratkoročnih za čak 413 M !
Iskazana dobit od 44,9 M kn za IX mjeseci.
Smanjeni prihodi, ali još više smanjeni rashodi.
70 M kn na računu.
Novčani tok iz poslovnih aktivnosti povečan.
Milina za gledati!
FI, vjerujem očekivano, jako dobar.
Smanjenje dugoročnih (za 32 M) i kratkoročnih (za čak 413 M kn!) obveza te iskazana dobit od 44,9 M kn za IX mjeseci.
Smanjeni prihodi, ali još više smanjeni rashodi.
70 M kn na računu.
nekima čak ovakav izvjestaj nista ne govori..
a posla ispred njih.. jos kad dobiju i nastavak pruge prema madarskoj granici..
inače najbolja stvar kod ovog izvjestaja je ocigledan napredak u upravljanju troškovima.. pogledajte malo
jedini rast troškova je prema zaposlenicima, što je i jasno jer ove poslaove mora netko i odraditi..
ostali materijalni troškovi – smanjenje 100 000 000, ako se ne varam
Novčani tok iz poslovnih aktivnosti povečan.
Milina za gledati!
Zanimljiva dionica
istina
ali danas -3%..
za razliku od proteklih cca mjesec dana i nakon solidnog izvještaja, sve transakcije su na strani kupnje..