na ovoj koti moglo bi se razmjeniti preko 1Mkn, možda i do 2
Ma dajte ekipa, opustite se… dionica je isla gore 20% u mjesec dana, u zadnjih pola godina 50%
Normalno je da ce sada biti prodavaca, i neka, bolje da ih ima. Jer ne valja kad dionica prebrzo raste, a osim toga, i ovi sto sad kupuju, moraju i oni zaradit 🙂
ja sam rijesio svojih 1500 po 15,10-15,20 pa da vidimo jesam li pogodio plafon za ovaj krug kruha i igara.
nekako su mi se previse poceli trpati na prodaju za razliku od proslih par dana kad nije bilo nikoga.
plus sto nema novih poslova a u izvjestaj sumnjam. (to se sam sebi opravdavam za prodaju 🙂
valjda necu kupovati po 16 opet.
sretno svima dalje! zelim vam 20 kuna 😉
maloprije "prazan" ask do 16 kuna, nakon prvih 5 minuta i rasta odmah par pametnjakovica stavi naloge na 3, 4 tisuće komada i priči je kraj..
a da samo malo pričekaju sve bi prodali u 3-4 trejda po znatno visim cijenama..
katastrofa likovi..
prodaju 4-5000, a utovare 20 po ovim cijenama, nema tu zamjerke
[/quote]
stvar je u tome što su na taj način zaustavili rast a nisu ni prodali dionice; o tome govorim (duplo zlo; barem da su uspjeli prodati dionica, ajde barem nešto dobro..).
umjesto da ne stavljaju naloge na prodaju od par tisuća komada, samo pričekaju jos pola sata i kupnja ce doci na tu razinu (što je bilo vidljivo s Jupitera) i lagano iskrcati po kupnji i to je to..
[/quote]
za takvo nešto i pola sata, trebalo bi organizirati sindikat, znate li koliko nas je aktivno na burzi, neki su sa 40-50% sasvim zadovoljni
zasad prosječna cijena 15,16, što je jako dobro.
15 kn postaje sve čvršća razina potpore ili u stilu kako se nekad pisalo – šalung je napravljen, beton se lijeva pa sad lagano prema 16 kn 😉