DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 15:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

čim si stavio sad će pasti 2 posto, zato više i ne shareamo te linkove 🙂

Da, sasuo je po BID-u 2000 komada.
[/quote]
i danas jopet

Konkurencija ne spava.

http://www.bljesak.info/rubrika/business/clanak/energoinvest-gradi-dalekovod-u-tanzaniji-vrijedan-395-milijuna-km/172755

a nama tika taka…vrijeme curi. Jos 2 mjeseca

a za 2 mjeseca je potop? sudnji dan?

mene vise zanima kakav ce biti izvjestaj 31.10. i sto ce se dogoditi u slucaju loseg izvjestaja. nije mi vise opcija ici prema dole nakon godinu dana pacanja i one tuge na 10 kuna.

a za 2 mjeseca je potop? sudnji dan?
[/quote]
da nije TBF štogod javia oko smaka svita

mene vise zanima kakav ce biti izvjestaj 31.10. i sto ce se dogoditi u slucaju loseg izvjestaja. nije mi vise opcija ici prema dole nakon godinu dana pacanja i one tuge na 10 kuna.
[/quote]

više izvještaj nije najbitniji za rast (zbog zadnje rečenuce). Bitni su svi ostali parametri (prognoze BDP-a RH, optimizam ili pesimizam, stabilna vlada, kreditni rejting…).
Izvještaji su zacementirano dobri u slijedeće dvije godine.

[/quote]

više izvještaj nije najbitniji za rast (zbog zadnje rečenuce). Bitni su svi ostali parametri (prognoze BDP-a RH, optimizam ili pesimizam, stabilna vlada, kreditni rejting…).
Izvještaji su zacementirano dobri u slijedeće dvije godine.
[/quote]

Slažem se da pozitivni izvještaji do daljnjega neće biti najbitniji za rast jedino će loš izvještaj svakako dovesti do pada cijene dionice jer se uz slabo poslovanje neće moći ispuniti zahtjevi PSN i to predstavlja po meni za sad najveći otpor rastu cijene dionice.
Ovu sam dionicu kupovao po 320, 290, 240 i na kraju po 10 kn u dokapitalizaciji, sve prodao po 18 kn uz naravno veliki gubitak i znam da ja neću biti taj koji će dizati cijenu ali ću iskoristiti volatinost za trejd kao što sam i sada. Vjerujem da i većina malih dioničara koja se opekla na ovoj dionici slično razmišlja i dok god je tako neće biti sigurnog i kontinuiranog rasta na ovoj dionici.

http://www.express.hr/brifing/muljaza-sa-strujom-kako-u-vjetar-ode-21-milijarda-nasih-kuna-7545

Koliko god zvučalo smiješno ali ako ovo nije pozitivno da ovu dionicu onda ne znam što jest

http://www.express.hr/brifing/muljaza-sa-strujom-kako-u-vjetar-ode-21-milijarda-nasih-kuna-7545

Koliko god zvučalo smiješno ali ako ovo nije pozitivno da ovu dionicu onda ne znam što jest

Koliko god zvučalo smiješno, ne postoji posao koji bi bio pozitivan za ovu dionicu.
Vjetroelektrane, nekretnine, akvizicije poduzeća u susjedstvu, pa i bavljenje osnovnom djelatnošću, sve je dovelo do užasnih gubitaka i trenutnog stanja dionice.
Gorivo za rast cijene vidim prvenstveno u trenutnom većinskom vlasniku. On ulazi samo kad je jako povoljno i ne ulazi da bi zaradio malo.
Vezano za vjetroelektrane, bio je plan prodaje redi razduživanja. Radile su i nešto gubitka.
Prodaje nema pa postoji mogućnost da to baš i nije tako loš posao za Dalekovod. Možda dođe i do revalorizacije i otključavanja neke vrijednosti.
Očekujem takve vijesti i uz pozitivan razvoj stanja u državi ovo bi mogla biti lijepa priča.

@upupup
Koliko god ispalo smiješno, ti si sam sebi pobio prvu rečenicu i to čak sa dva argumenta, vlasnik i vjeroelektrane.
A ima ih vjerojatno još….
Disclaimer: Imam DLKV…

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

@upupup

Koliko god ispalo smiješno, ti si sam sebi pobio prvu rečenicu i to čak sa dva argumenta, vlasnik i vjeroelektrane.
A ima ih vjerojatno još….
Disclaimer: Imam DLKV…

Zlatek, pozdrav.
I ja imam DLKV (možda čak i puno previše prema svojim mogućnostima), a prije ulaska sam ga istražio koliko sam mogao.
Vlasnik – Konsolidator, povezan sa Agrokorom kapitalom i ključnim ljudima ? Ako griješim molim točne informacije.
Vjetroelektrane – ZD2 i ZD3 te Velika Popina. Poslovi realizirani u suradnji sa “kraljem vjetra”, izvrsne (profitabilne) lokacije, vlasništvo 50%. Po FI 2015 gubitak oko 10 mil.
Iz dostupnih informacija zaključio da je ulazak Konsolidatora po 10 kn bio jako povoljan, i uz trenutni razvoj događaja očekujem solidan rast.
Ukratko, to je sve. Informacije su dobrodošle ako ih imate.
Lp,
upupup

New Report

Close