DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 20:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pitanje je joce li stici doci bolji dani, pogotovo ako ne ugovore u ova 2 mjeseca jos neki posao, jer je sam premuzak bio na jednom sastanku izjavio da je pitanje hoće li sljedeće godine imati s čime podmiriti dolazece rate iz PSN-a. Sad ce ovi sto žele da cijena raste psovati i reci bolje da sutim…. Jbg. nije bas lijepo nekom uvaljati mačka u vreći. Oni koji nemaju informacije iznutra, vec žive na pozitivnim razmisljanju, neka zaobiđu ovaj post.

Možda se kolega u pravu, jer ja nemam nikave informacije iz unutra, ali ću samo podsjetiti na ono što
je za javnost izjavio sadašnji predsjenik uprave:

http://direktno.hr/en/2014/domovina/51264/Dalekovod-o%C4%8Dekuje-stabilan-rast-prihoda-u-ovoj-godini.htm

Premužak ističe da će Dalekovod, prema svim pokazateljima i realnim izgledima za uspjeh na brojnim natječajima, moći bez poteškoća ispunjavati financijske obveze iz predstečajne nagodbe.

Do sada je, po njegovim riječima, Dalekovod prema obvezama iz predstečajne nagodbe otplatio 180 milijuna kuna, a za otplatu u 2016. ostaje približno 50 milijuna kuna. Tijekom 2017. godine obveze iz predstečajne nagodbe rastu, ali će ih tvrtka moći bez problema ispuniti, rekao je Premužak. Dodao je da 2017. godine Dalekovd zatvara obveze iz predstečajne nagodbe prema dobavljačima te počinje otplatu glavnice duga bankama.

Mora se priznati da je dlkv odlučno krenuo prema razduživanju što je veliki plus. Svaka visoko zadužena tvrtka na prvim tržišnim krizama pada na koljena. Cijena će skočiti čim se zaduženost smanji na normalne razine a naravno i izgubljeno povjerenje u ovu očvakanu perjanicu. Vjerujem da tad slijedi prodaja većinskog paketa…

pa i naziv najvećeg dioničara ouno govori!

Pa kolega plopro vi pojma nemate, pa kaj ne znate da se masoni, illminati i mladež Sdp-a brutalno počne iskrcavat čim cijena dotakne 14 kn:)

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

@JosefBeuys
samo kratka opaska kolega ili ispravak netočnog navoda, SDP nema mladež nego Forum mladih SDP, te bi se po imenu dalo zaključiti da su ovdje s nama, čuče i odrađuju partijske zadatke, ali da prodaju, prodaju, od kada im je voljeni vođa propao i u politici, mislim da je i logično da prodaju, a sudeći prema novootkrivenim aferama, mogli bi ga uskoro posjećivati u Remetincu

:)))

Mislim da ce se ovdje preliti dio kapitala iz drugih dionica na burzi koje trenutno rastu… to ce se desiti bez obzira na stanje u firmi, FI, vlasnicku strukturu…….. to su jednostavno zakonitosti burze. Index koji raste povuce za sobom

Ovo sam napisao dok se trgovalo 13.20 – 13.45, i gle cuda, isli smo 10 ak posto gore iako se u firmi nista nije promjenilo.
I ono najvaznije, rast je stabilan, nije kao neke dionice (VART, ZB) gdje dnevno fluktuira kunu-dvije gore-dolje.

Nevjerovatno je kako se svaka pozitivnija vijest ili članak u novinama istodobno sa objavom na tržištu odražava na način da netko to uvijek koristi za dodatno iskrcavanje. Da li po bidu ili mu netko skine sa aska, izgleda da mu to ne igra ulogu, samo da proda.

Područja kao što su smart city i smart grid rješenja osigurat će nam daljnji rast

čudno da nitko nije objavio ovaj članak

čim si stavio sad će pasti 2 posto, zato više i ne shareamo te linkove 🙂

Da, sasuo je po BID-u 2000 komada.

Evo nije pala cijena nego je solidno porasla. Valjda ste sada zadovoljni. Iako bude kasnije vjerojatno opet pala.

New Report

Close