DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 15:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,59
31.781
8,841
3,54
3,52
-1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

e moj Ibro,
sjećam se ja kad je Čačić najavljivao i 4 milijarde do 2020, čak su i projekti napravljeni sa hodogramom. Nažalost ništa se od toga desilo nije a prošle su 4 godine već. Ne vjerujem dok ne objave potpisani posao.

Počinje javna rasprava o četiri elektroenergetska objekta vrijedna milijardu eura

Na kraju će ispasti da je bolje da se o ovome niti ne priča (tako je bilo s prugom dugo selo..).
Na kraju kad s e dobije posao, onda je priča o maloj marzi..

e moj Ibro,
sjećam se ja kad je Čačić najavljivao i 4 milijarde do 2020, čak su i projekti napravljeni sa hodogramom. Nažalost ništa se od toga desilo nije a prošle su 4 godine već. Ne vjerujem dok ne objave potpisani posao.

e moj Zack4u,
a kao da će se nešto promjeniti i kad objave potpisani posao. Vidjeli smo to ovdje do sada nebrojeno puta. Samo zadnji primjer posla izgradnje pruge Dugo Selo-Križevci sve govori. Za isti iznos u tom poslu (40 mil. eur), Hidroelektra je nakon objave danima rasla, a Dalekovod se nije pomjerio sa mjesta.

Kad su prvi puta objavili dugo selo križevci cijena je skočila sa 15 na 17 kako nije, ali problem je što su se poništavali natječaji. Ne može po jednom poslu skočiti svaki puta po 2 kune. Znam jer sam nasjeo tada i dokupljivao ko blesav.

zack4u
a tko kaze da ste nasjeli?
I da ste skupili po 17, 18 niste nasjeli..
Lp

[/quote]
“a kao da će se nešto promjeniti i kad objave potpisani posao. Vidjeli smo to ovdje do sada nebrojeno puta. Samo zadnji primjer posla izgradnje pruge Dugo Selo-Križevci sve govori. Za isti iznos u tom poslu (40 mil. eur), Hidroelektra je nakon objave danima rasla, a Dalekovod se nije pomjerio sa mjesta. ”
[/quote]

Nije li upravo to najbolji pokazatelj da ovdje postoji prostor za rast?

Kad su prvi puta objavili dugo selo križevci cijena je skočila sa 15 na 17 kako nije, ali problem je što su se poništavali natječaji. Ne može po jednom poslu skočiti svaki puta po 2 kune. Znam jer sam nasjeo tada i dokupljivao ko blesav.

Ispravak netočnog navoda. Kada su 21.10.2015. objavili da su dobili taj natječaj istina je da je taj i slijedeći dan dionica nešto porasla, međutim već u narednih par dana je toliko pala za koliko je i porasla
tako da kao da ništa nije niti bilo. Točnije dan prije objave 20.10. zadnja cijena je bila 14,86, na dan objave
21.10. zadnja cijena je bila 15,08, dok je recimo tjedan poslije 28.09. cijena bila 15,00 tako da ne samo da nije tada bila oko 17 kn već je i dalje nastavila padati pa je do kraja godine završila na cca 13,.. kn. (podaci su sa ZSE-rubrika pregled trgovine i provjerljivi su). Dakle nikakav se rast nije dogodio niti prvi put nakon sklopljenog ugovra, (kao i puno puta prije toga), već naprotiv. Inače evo još nekoliko podataka kretanja cijene nakon objavljenih sklopljenih ugovora:

– 02.06.2016. Norveška – ugovor od 65 mil. eur-a (cijena dan ranije 12,45, na dan objave ugovora 12,88 nakon tri radna dana 07.06. 12,19)
– 20.08.2015. Ukrajina – ugovor od 45 mil. eur-a (cijena dan ranije 16,99, na dan objave ugovora 17,13,
nakon 4 radna dana 25.08. cijena 16,40)
– 06.07.2015. Finska najava ugovora 20 mil. eur-a (cijena dan ranije 17,41, na dan objave ugovora 17,49,
nakon 3 radna dana 09.07. cijena 17,00)
– 03.06.2015. Norveška- ugovori 60 mil. eur-a (cijena dan ranije 17,34, na dan objave ugovora 18,20,
nakon 5 radnih dana 10.06. cijena 17,13)

Eto kolega iz ovih razloga sam rekao kao da će se nešto promjeniti u cijeni dionice i ako dobiju neki posao:
P.S.
Ispričavam se, zaista hoće i to taj jedan dan.

Pitanje je joce li stici doci bolji dani, pogotovo ako ne ugovore u ova 2 mjeseca jos neki posao, jer je sam premuzak bio na jednom sastanku izjavio da je pitanje hoće li sljedeće godine imati s čime podmiriti dolazece rate iz PSN-a. Sad ce ovi sto žele da cijena raste psovati i reci bolje da sutim…. Jbg. nije bas lijepo nekom uvaljati mačka u vreći. Oni koji nemaju informacije iznutra, vec žive na pozitivnim razmisljanju, neka zaobiđu ovaj post.

kolega fish jel vi to otvoreno priznajete da trgujete dok imate informacije iznutra

Pitanje je joce li stici doci bolji dani, pogotovo ako ne ugovore u ova 2 mjeseca jos neki posao, jer je sam premuzak bio na jednom sastanku izjavio da je pitanje hoće li sljedeće godine imati s čime podmiriti dolazece rate iz PSN-a. Sad ce ovi sto žele da cijena raste psovati i reci bolje da sutim…. Jbg. nije bas lijepo nekom uvaljati mačka u vreći. Oni koji nemaju informacije iznutra, vec žive na pozitivnim razmisljanju, neka zaobiđu ovaj post.

Ok, prica vam ne stoji. Zasto?, zato jer imaju 100 mil kuna kesa na racun, a ostale stavke necu ni nabrajati, ko ni valute odredenih poslova…

malo informacija ……

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/428501/projekt-od-milijardu-eura-donijet-ce-posao-za-gotovo-deset-tisuca-radnika

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

malo informacija ……

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/428501/projekt-od-milijardu-eura-donijet-ce-posao-za-gotovo-deset-tisuca-radnika

Grozno.
Tako puno posla, a tako malo prihvatljivih izvođaća.
Sada će Dalekovod morati otkazati one neisplative poslove po Evropi…….
a gosp. Todorić će inzistirati na dokapitalizaciji po 100 kn …….
a mirovinci će se početi otimati za dionice ……
a moji prijatelji neće skraćivati ispod 120.
Jadni mi. 🙂 🙂 🙂

New Report

Close