DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 00:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

DLKV ima zagarantirano pune ruke posla u 2008, to nešto vrijedi
[thumbsup]

Izgleda da se oporavlja[thumbsup]

http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=25657&Itemid=59 [thumbsup] NE PRODAJITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slažem se tko je danas kupio kupio, diskont je bio sasvim dobar.

Kupovao po 330 a bogme i po 1850, kupio i danas 5 kom po 1351 jer fakat momentalno je jeftin Uvijek je dividenda bila OK, a i kako će godišnje izvješće biti bliže moralo bi prema gore [thumbsup]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

ATPL -6,07%. Prekrasno[cry][cry]

ATPL -6,07%. Prekrasno[cry][cry]

BDI -3.31 (4.55%)

Nikad nemoj biti dole jer te dole noge bole. Up,up,up

Dalekovod je stavrno podcijenjen na ovim razinama..Jel zna netko šta je s preuzimanjem aluminija,gdje je zapelo?

Kupovao po 330 a bogme i po 1850, kupio i danas 5 kom po 1351 jer fakat momentalno je jeftin Uvijek je dividenda bila OK, a i kako će godišnje izvješće biti bliže moralo bi prema gore [thumbsup]

330 super kupnja, ovo po 1850 totalni promašaj … GFI se čeka ali ja nebi previše očekivao .. ne kužim kako će FI bit dobar kad se nisu naplatili od države, koja je ujedno i najveći poslodavac, HEP itd.. , trenutno ja nebi dao za DLKV više od 800kn, ako netko ima drugačije mišljenje sve 5 , ali ovo je moje. Tako da vas molim da ne komentirate moj post sa nemaš pojma itd …

Cookie Monster

800 kn,zasto??mogu vidjeti kako si dosao do te brojke-
Ovo nije napad,samo me zanima .
ž
hvala

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Broj Jedan: ” Kupovao po 330 a bogme i po 1850, kupio i danas 5 kom po 1351 jer fakat momentalno je jeftin Uvijek je dividenda bila OK, a i kako će godišnje izvješće biti bliže moralo bi prema gore [thumbsup] ” 330 super kupnja, ovo po 1850 totalni promašaj … GFI se čeka ali ja nebi previše očekivao .. ne kužim kako će FI bit dobar kad se nisu naplatili od države, koja je ujedno i najveći poslodavac, HEP itd.. , trenutno ja nebi dao za DLKV više od 800kn, ako netko ima drugačije mišljenje sve 5 , ali ovo je moje. Tako da vas molim da ne komentirate moj post sa nemaš pojma itd …

Ali stvarno ovako neargumentirano nema smisla iznositi mišljenja na forum.

14.04.2008.

broj dionica * trenutna vrijednost = ? dlkv= milijardu kuna , – dlkv ima sve manje unosnog posla u hr, ono što radi vani ne donosi nikakvu dobit. , trenutno su u investicijama koje danas sutra mogu se dobro isplatiti ali i ne moraju. toliko od mene

ipak, to je samo moje mišljenje, naravno da ne moram biti u pravu ali volio bi da me netko sa argumentima razuvjeri.

Cookie Monster

broj dionica * trenutna vrijednost = ? dlkv= milijardu kuna , – dlkv ima sve manje unosnog posla u hr, ono što radi vani ne donosi nikakvu dobit. , trenutno su u investicijama koje danas sutra mogu se dobro isplatiti ali i ne moraju. toliko od mene

Ok shvaćam te i cijenim tvoje razmišljanje koje je možda i točno, ali samo ako si jedan od članova uprave, tako da možda i kreiraš politiku firme [lol]

14.04.2008.

New Report

Close