Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=25657&Itemid=59 [thumbsup] NE PRODAJITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slažem se tko je danas kupio kupio, diskont je bio sasvim dobar.
Kupovao po 330 a bogme i po 1850, kupio i danas 5 kom po 1351 jer fakat momentalno je jeftin Uvijek je dividenda bila OK, a i kako će godišnje izvješće biti bliže moralo bi prema gore [thumbsup]
ATPL -6,07%. Prekrasno[cry][cry]
BDI -3.31 (4.55%)
Dalekovod je stavrno podcijenjen na ovim razinama..Jel zna netko šta je s preuzimanjem aluminija,gdje je zapelo?
Kupovao po 330 a bogme i po 1850, kupio i danas 5 kom po 1351 jer fakat momentalno je jeftin Uvijek je dividenda bila OK, a i kako će godišnje izvješće biti bliže moralo bi prema gore [thumbsup]
330 super kupnja, ovo po 1850 totalni promašaj … GFI se čeka ali ja nebi previše očekivao .. ne kužim kako će FI bit dobar kad se nisu naplatili od države, koja je ujedno i najveći poslodavac, HEP itd.. , trenutno ja nebi dao za DLKV više od 800kn, ako netko ima drugačije mišljenje sve 5 , ali ovo je moje. Tako da vas molim da ne komentirate moj post sa nemaš pojma itd …
800 kn,zasto??mogu vidjeti kako si dosao do te brojke-
Ovo nije napad,samo me zanima .
ž
hvala
Broj Jedan: ” Kupovao po 330 a bogme i po 1850, kupio i danas 5 kom po 1351 jer fakat momentalno je jeftin Uvijek je dividenda bila OK, a i kako će godišnje izvješće biti bliže moralo bi prema gore [thumbsup] ” 330 super kupnja, ovo po 1850 totalni promašaj … GFI se čeka ali ja nebi previše očekivao .. ne kužim kako će FI bit dobar kad se nisu naplatili od države, koja je ujedno i najveći poslodavac, HEP itd.. , trenutno ja nebi dao za DLKV više od 800kn, ako netko ima drugačije mišljenje sve 5 , ali ovo je moje. Tako da vas molim da ne komentirate moj post sa nemaš pojma itd …
Ali stvarno ovako neargumentirano nema smisla iznositi mišljenja na forum.
broj dionica * trenutna vrijednost = ? dlkv= milijardu kuna , – dlkv ima sve manje unosnog posla u hr, ono što radi vani ne donosi nikakvu dobit. , trenutno su u investicijama koje danas sutra mogu se dobro isplatiti ali i ne moraju. toliko od mene
ipak, to je samo moje mišljenje, naravno da ne moram biti u pravu ali volio bi da me netko sa argumentima razuvjeri.
broj dionica * trenutna vrijednost = ? dlkv= milijardu kuna , – dlkv ima sve manje unosnog posla u hr, ono što radi vani ne donosi nikakvu dobit. , trenutno su u investicijama koje danas sutra mogu se dobro isplatiti ali i ne moraju. toliko od mene
Ok shvaćam te i cijenim tvoje razmišljanje koje je možda i točno, ali samo ako si jedan od članova uprave, tako da možda i kreiraš politiku firme [lol]