DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 17:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,59
31.781
8,841
3,54
3,60
-1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

a prekosutra ? 🙂

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

realno, počeo je rast, tako da ne vidim povratak na 13, barem kratkoročno.
pogledati i graf (cincilatore ) .
naravno možda griješim , nemojte me slušat

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ako uspiju sljedeće godine podmiriti sve dugove iz PSN onda ce biti ok, govorim o dugorocnom potencijalu.

Ovdje se treba pojaviti kupac koji će dići dnevni promet na iznad 500.000,00 kn da bi ova dionica ozbiljno počela rast…ovo je sve prelijevanje iz šupljeg u prazno…

Dobro se i drži bid, sipa se po njemu čim se nešto skupi na 14.

Budući da se zna da ima prodavača koji hoće izlaziti, bilo bi pametnije povući se opet bliže 13 pa neka trpaju kunu niže.

Ova dionica se prije 6 mjeseci mogla kupiti za 10kn a sad je 14kn. To je 40% rast u pola godine, ili 80% na godisnjoj razini. Pa gdje to ima, koji business model igdje na svijetu pruza takav povrat kapitala?

A ko kaze da za 6 mjeseci nece stvarno i biti na 18kn ako dobiju jos koji tender i ako ponovo bude dobitak, pa da netko stvarno i uzme 80% u 12 mjeseci (naprimjer ja:)

ovo za 40% rasta ; postavljam pitanje koliko je % prije toga pala ?

evo nešto o vjetro elektranama u komšiluku. pojavljuje se jedan nama poznati lik.
Vaš link …

who dares, wins

Ova dionica se prije 6 mjeseci mogla kupiti za 10kn a sad je 14kn. To je 40% rast u pola godine, ili 80% na godisnjoj razini. Pa gdje to ima, koji business model igdje na svijetu pruza takav povrat kapitala?

A ko kaze da za 6 mjeseci nece stvarno i biti na 18kn ako dobiju jos koji tender i ako ponovo bude dobitak, pa da netko stvarno i uzme 80% u 12 mjeseci (naprimjer ja:)

Pa ti si strašan, kupio baš po 9,99 ko u super marketu, uh da smo svi bar ko ti 😉

ovo za 40% rasta ; postavljam pitanje koliko je % prije toga pala ?

Meni sasvim nebitno, na burzi se kupuje budućnost a ne prošlost….uostalom onda je firma bila u većim problemima, Crobex je padao, to su druga vremena iz današnje perspektive.

@ kolega bugs
joj baš vam hvala na brizi za moj portfelj. Ako vas baš zanima ovdje sam ulazio od 10 do 12, pa onda djelomično izašao pa opet ušao…. ali da, dio sam kupio po 10
😛

Počinje javna rasprava o četiri elektroenergetska objekta vrijedna milijardu eura

New Report

Close