DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 29.11.2024. u 12:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,36
29.100
8,658
3,38
3,40
-1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pozdrav.
Prije kratkog vremena na ZSE su postojale samo dvije dionice u koje bih bio spreman uložiti cijelu svoju životnu imovinu.
Prva je bila OPTE na 1,6 kn, a druga DLKV na 10 kn.
Cijene su se malo promijenile, ali situacija je ostala ista.
Održavanje cijene na sadašnjoj razini graniči sa grubom manipulacijom tržištem i to može raditi samo netko tko radi sa tuđim novcem.
Neću prozivati nikoga nego samo pozivam zajednicu investitora “sitnog zuba” da “izgrizemo” tih milion dionica i postavimo stvari tamo gdje im je mjesto.
Lp,
upupup.

p.s. Ja ću malo gricnuti.

@bugs
Vi se tako iskrcavate? Prvo kupujete što više i po višoj cijeni iako želite prodati i onda se nadate da će netko kupiti od vas? 🙂

Kupis sto manje po visoj, al svejedno kad ne kužiš …..

pa vidis sta rade? Od koga su kupovali fondovi kad je to bilo odlicna prilika za ulaz po brat bratu 2xx kn,, e sad istima i prodaju najvjerovatnije kad ne valja nista, zato bolje prodati po sta nizim vrijednostima 🙂 hehehehhe samo strpljenja

tko je jamio neki dan 12.8 ? 😉

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja bi prije rekao da se neka ekipa krca nego iskrcava…

pogledaj malo bolje!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

dali je tko ziv osim mene od udruge DALEKOVODAŠ

znači nema dalekovodaša nikog

svi ovi koji pišu o dlkv su znači plaćenici od interesnih skupina il kojekakvih fondova

sramota za šaku kn sve ste rasprodali pa tako i samu osobnost sramota

što nepišete o TIIpuriću npr i ekipi i o lažiranju FI višegodišnje ponavljanje što nepišete o poslu koji su u tjeku koji bi bili na ponos svake države a ne ovako pa dlkv je jedinstvena u svijetu a ne u eu

Pomalo kolega, doći će to na svoje. Ako ste izdržali do sada, nema potrebe za nervozom, dolaze dobri dani za dionicu (za firmu su već dobrano došli)

znači nema dalekovodaša nikog

svi ovi koji pišu o dlkv su znači plaćenici od interesnih skupina il kojekakvih fondova

sramota za šaku kn sve ste rasprodali pa tako i samu osobnost sramota

što nepišete o TIIpuriću npr i ekipi i o lažiranju FI višegodišnje ponavljanje što nepišete o poslu koji su u tjeku koji bi bili na ponos svake države a ne ovako pa dlkv je jedinstvena u svijetu a ne u eu

kolege koji su ulagali u ovu perjanicu su ostali bez perja, a to smanjuje želju za pisanjem, pa smo ostali samo mi koji smo sad uložili nešto vlastitog perja, ali drhtimo da i sami ne postanemo očerupane kokoši..

zato ne kokodačemo puno, neka misle ljudi da smo purani

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

nisam razmišljao o članstvu u udruzi, ali kako stvari stoje, ako nudite topli obrok, mogao bih razmisliti

nisam razmišljao o članstvu u udruzi, ali kako stvari stoje, ako nudite topli obrok, mogao bih razmisliti
[/quote]

Kolega hoćete kupiti x-icu? Za dioničare dalekovoda popust! haha

Jos je ostalo 3 mjeseca za dogovoriti 50 mil eura posla….
s obzirom na ono sto znamo, odredeni natjecaji u vise drzava se upravo finaliziraju u 10 i 11 mjesecu…
pa da vidimo, ukoliko nista ne ugovore, to je apsolutno odgovornost nove uprave i novog CEO-a…

I ako budu odgovorni tko ce ih pozvati na odgovornost, mozda onaj isti fond od kojega je premuzak u zadnjim trenucima boravka u hp-u kupio bezvrijednu firmu za ogromne pare

New Report

Close