Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,35 | 61.320 | 18,302 | 3,34 | 3,42 | 0,00% |
I ova dionica ce uskoro odletiti barem do 16, ne zato jer se desilo nešto nego ekipa koja je već uigrana ulazi u dionice diže ih 50 posto, ostali se navuku i onda laganini rasprodaja. to vam se desilo na RIZO, OPTE, VLEN, THNK, a vidim da se desava i na VDKT. nisam siguran za ZB, nisam pratio. Ništa neregularno, čak nisam siguran da su povezani, nego samo iskorištavaju nelikvidnost tržišta na kojem je moguće uz 100 tisuća kuna maknuti dionicu za više od 10 posto. Vide da ide i vide da se ekipa kojoj je teško i pročitati financijski izvještaj nakaći. tada polako rješavaju svoj portfelj. Kad se mirovinac malo zaustavi s prodajom očekujem i ovdje ovakav scenario. Meni je problem što sam ušao prije poreza i ne da mi se izlaziti na tom valu jer ću morati kasnije plaćati porez za ponovni ulazak.
Lijepo, polako, bez gužve na bidu. Jedan od zdravijih rastova. A kada se naredaju H nalozi na bidu jedan na drugom -bit će vrijeme za bježaniju. LP!
@banarama
jesi jedva docekao da komentiras dnevni rast?, to te jedino veseli, gledanje 9h kako raste i pada…
Pa kaj je ovo rast? Daj ne budite smiješni….
Rast će biti ako pređemo barem 20 kn….
a kad’ će ako neće sada, pogledajte samo neke guruače do koliko su nagurali svoje ljubimice, mogu sada izvaliti koliki želiš gubitak za Q3
Mislim da ce se ovdje preliti dio kapitala iz drugih dionica na burzi koje trenutno rastu… to ce se desiti bez obzira na stanje u firmi, FI, vlasnicku strukturu…….. to su jednostavno zakonitosti burze. Index koji raste povuce za sobom
Mislim da ce se ovdje preliti dio kapitala iz drugih dionica na burzi koje trenutno rastu… to ce se desiti bez obzira na stanje u firmi, FI, vlasnicku strukturu…….. to su jednostavno zakonitosti burze. Index koji raste povuce za sobom
pogledaj koja količina još čeka na iskrcaj pa ćeš shvatiti zašto ovo ne raste nego ide pola kune gore-dolje
Ovo je tak sramežljivo da nije vrijedno spomena….neš ti rasta…
Koliko ja vidim do čarobne granice od 14 kn je nevelikih 70 000-ak tisuća kn
Ajmo…,
barem do 18 da mogu jedan dio iskrcati i da se konačno posvetim nekim drugim dionicama koje sam smetnuo zbog brzinske zarade na ovoj 🙂
TO čak ni fundamentalno nije neopravdano, a možda se i sentiment malo promijenio u moju korist.
Nadam se da će za 3Q biti barem 60 milijuna kuna EBITDA, što bi potvrdilo da 18 je odmah tu negdje iza ugla.
Koliko ja vidim do čarobne granice od 14 kn je nevelikih 70 000-ak tisuća kn
kolega (mislim belupo) kaže da je dionica troma zbog ogromne količine dionica do razine 14 kn..
a prava istina je da je trenutno 60ak 000 kuna do 14 kn.
pogledaj koja količina još čeka na iskrcaj pa ćeš shvatiti zašto ovo ne raste nego ide pola kune gore-dolje
[/quote]
Kolega Belupo ova dionica je jos u Aprilu trgovala po 10ak kuna. Sad je 13,50 znaci u manje od pola godine odradila je 35%. Ako to Vama nije rast, onda ne znam sto jest. A vjerujem da je onda bilo jos i vise tih “dionica za iskrcavanje” kako ih Vi zovete