Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
na žalost je to samo bočno kretanje jer fond sa stotinama tisuća dionica i dalje čuči na čeki i čim malo skoči odmah će početi istresanje. ovdje za rast treba jaki okidač, ili neko ludo dobro izvješće koje će privući velike ulagače ili da fond proda nekome u paketu svoje dionice….do tada ostaje status quo
na žalost je to samo bočno kretanje jer fond sa stotinama tisuća dionica i dalje čuči na čeki i čim malo skoči odmah će početi istresanje. ovdje za rast treba jaki okidač, ili neko ludo dobro izvješće koje će privući velike ulagače ili da fond proda nekome u paketu svoje dionice….do tada ostaje status quo
zašto netko tako silno rasipa, dok netko drugi marljivo sakuplja, da nije ista igra kao na Optimi, prebacuj svome i lovi još koliko možeš
zanimljivo je nadmetanje aska i bida, srecom da bid postoji pa ostajemo na 13kn do neke nove vijesti. samo me zanima tko prodaje posto fond vise ne rasipa kolicine kao prije par mjeseci. a ne znamo ni tko kupuje jer vise nema obavijesti od kupnji trezora.
Nemam dionice ali za Dalekovod dobro…
ovdje je počela pucačina ….
zanimljivo je nadmetanje aska i bida, srecom da bid postoji pa ostajemo na 13kn do neke nove vijesti. samo me zanima tko prodaje posto fond vise ne rasipa kolicine kao prije par mjeseci. a ne znamo ni tko kupuje jer vise nema obavijesti od kupnji trezora.
ovo danas rekao bih da opet fond kipa…čim se stvori neka likvidnost i cijena makar malo poskoči, odmah počnu raketiranje
ovo danas rekao bih da opet fond kipa…čim se stvori neka likvidnost i cijena makar malo poskoči, odmah počnu raketiranje
a ne kuzim kak, ako zadnja 3 tjedna po mojeDioinice.com imaju prodano 4,500+ kom. a paljba traje cijeli mjesec.
Kad bi bilo tko od Vas imao malo više interesa onda bi otišao petkom u SKDD i provjerio što se dešava sa dioničarima. Činjenica je da raste broj dioničara u DLKV, ali sve je to sitno po par sto ili par tisuća komada. A tko prodaje osim spomenutih fondova prodaju oni koji su vjerovali ili ne ulazili po 15 i više kuna. Eto ne postoje znalci koji ulaze niti veliki prodavatelji sve se vrti ukrug. Jedna ekipa više ne može čekati i baca se u druge dionice tipa VLEN OPET, dok novi koji misle da jedino DLKV nije odletio kupuju. Eto.. to je ono što sam ja recimo dokučio iz knjiga dioničara na uvid. imam i DLKV i OPTE i VLEN pa vidim da se pojavljuju ista imena samo na DLKV prodaja a kod ove dvije kupnja.
OD ožujka nema ni jednog dioničara koji je kupio više od 10 tisuća komada …. toliko o znalcima kojima se trpaju dionice da bi se kasnije zaradilo.
[/quote]
Za divno čudo netko drugi se kipa jer u zadnjih 10 dana u top 10 nema promjena.
Dobra prilika za preuzimanje ako se uopće tamo ima što preuzeti nakon strečaja.