Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=25657&Itemid=59 [thumbsup] NE PRODAJITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koliki je PE na cijeni 1350? 110?[embarass]
Bojim se da to ide još dolje.[bye]
daj mi vorda molim te nabroji 5 dionicama na zse sa normalnim fundamentima.imaš ht koji stoji kao kamen.mi smo tržište u razvoju i te bajke kod nas nažalost ili na sreću ne hodaju.
Kako sad drukanje da su pokazatelji dionice dalekovoda slabi,da je precijenjena,da ce f4 biti loš,a kad su cijene bile na 1700+ onda je sve bilo ok,poslova na milijarde ugovoreno,aluminij ide,energija je budućnost,itd.Nisam veliki poznavatelj burze,ali ovakve pametne izjave kad sve pada su smiješne.Danas pogledajte cijelu burzu,promete,pa gledajte kak se na malim količinama ruše vrijednosti dionica.Zašto su onda mirovinci kupovali sve po 20 ili 30% skuplje,da bi izgubili novce?Potres na burzi u Americi,pa kod nas sve počelo odjednom se preslikavati,kao mi smo dio svijeta,integrirani u svjetske trendove?Da,jako točno,pala vrijednost nissana,ili microsofta,sve pada i kod nas,kako to samo ima veze s dalekovodom ili našim firmama?Kako nitko od velikih brokera ili financijaša ne objasni zašto kad firma ostvari rekordne dobiti i profite,to cijena dionica samo više padne?Jedna Zdenka,IPK Osijek su u 3 tjedna rasle do 200 i više %,a pogledajte pokazatelje tih firmi.To nije sumnjivo ni čudno.Sve velike naftne kompanije enormne dobiti imaju,ali ina gubi na vrijednosti,a dobit isto odlična.Eto,moj mali osvrt na dioničarstvo.
Ako ovako nastavi padati završit čemo dan na 1.250! Kakva je to panika nastala i tko može po ovim cijenama prodavati? Moj ulaz je bio na 1.7–, pa mi ne pada na pamet prodavati!
bravo šefe, … ako ti kažeš da je 1.700 dobra kupnja onda nemoj prodavat … , eee
jurij11: ” P/E je na ovoj cijeni oko 69,9[bye] ” Niti u najljepšim snovima. Ne čudi me da ti je 1350 kn jeftino kada ne znaš izračunati najonsovnije pokazatelje profitabilnosti. Možda bi bilo bolje da se konzultiraš s nekim prije nego kupiš neku dionicu.
svako ima svoje mišljenje, meni je DLKV na 1350 jeftin a JDOS na 6000 skup
[proud]
evo samo nekoliko preporuka za fund analizu
1. uzeti treba kosolidirano izvjesce
2. Gledati buduce pokazatelje, proslost je vec ugradjena u cijenu
3. Gledati vise od jednoog pokazatelja….
slavenijus, meni treba sviježi keš , imaš kaj za posudit [lol]
samo se ti postavi na dobar ask i stiže keš [cool]
Gledam i čitam između redaka!!
Uvjek ista priča oni što žele kupit pljuckaju po DLKV-u oni što misle prodat dižu u nebesa!
Ukratko burza je u kur*** sad jel to zbog Slovenaca, US kredita, svetske burze ili Marsovaca neznam, ali znam da sljedećih 1mj časno obećajem da neću ništa prodat – a keša za kupit trenutno nemam pa neću ni to. Stoga odustajem od burze na 30 dana!!
Doću ovdje vidit jel ima što novog pa mi javite kad DLKV dođe na 2500 ili 3000 jer sve ispod smatram uvredom za sebe i Dalekovod pa se neću dat vrjeđad na burzi od strane raznoraznih kokošara!
Pa Pa za danas i svi vi koje se nećkate oće te li prodat ili ne, razmislite o 30 dnevnom odmoru!
Svaka čast DLKV ali …
– dok vrate kredite što su dužni
– dok dovedu TLM da bar ne pravi više gubitke ( a dobit ko zna )
– ako kupe ALUMINIJ Mostar
e tada će možda biti interesantan a ovako ….[bye]
kairos10: ” slavenijus, meni treba sviježi keš , imaš kaj za posudit [lol] ” samo se ti postavi na dobar ask i stiže keš [cool]
he, zanimljiv si lik, rekao bi ” pun ko brod ”
[thumbsup]