U petak 40.000 kom po 13,80, sad neće po 13,00 ?
A kupovat će kad dođe na 15.
nema obavijesti da je kupljeno za trezor….. 🙂
malo prije 10.000 komada u jednoj transakciji….trezor?
malo prije 10.000 komada u jednoj transakciji….trezor?
nečiji da
ova dionica već dosta vremena stoji na ovoj razini. čisto iz prakse, ovo bi trebalo potegnut, likvidna je, nema razloga da stoji na razinama +-0,50 kn ….još mi je u sjećanju graf kolege invertera od nedavno.
Nije to nikakva sramota da je ispod 13 kn. Možda su ljudi našli bolje prilike za ulaganje, kojih ima, tako da je cijena pala.
Cijena se kreće u kanalu 13 – 14 kn. Sve je to OK. 14 kunića je očito prejak otpor za probiti, ali je još jača potpora na 13, tako da se ne brinem previše.
Ovo, po meni, ispod 13 ne ide.
Samo smireno…
Pozdrav društvu i adminu.Ovdje sam ganc novi pa me zanima ovo,naime vidio sam da dalekovod ima upisanih 24 milijuna dionica što je stvarno velika brojka pa me zanima dali je ikad zabilježeno i dali je izvedivo da npr u budućnosti firma npr od 100 dionica napravi jednu i time smanji broj dionica i time poveća vrijednost?I u kojim uvjetima se to radi,pretpostavljam u stanju blagostanja.Hvala,pozz..
Pozdrav društvu i adminu.Ovdje sam ganc novi pa me zanima ovo,naime vidio sam da dalekovod ima upisanih 24 milijuna dionica što je stvarno velika brojka pa me zanima dali je ikad zabilježeno i dali je izvedivo da npr u budućnosti firma npr od 100 dionica napravi jednu i time smanji broj dionica i time poveća vrijednost?I u kojim uvjetima se to radi,pretpostavljam u stanju blagostanja.Hvala,pozz..
Koji je smisao povećanja nominalne vrijednosti dionice?
HDUP-R-A je imao prošle godine „revere stock split“ tj. 3 za 1 dionicu. adriaticluxuryhotels.com
Što se tiče pitanja da li je izvedivo? Naravno da je izvedivo, postavlja se pitanje što se time dobije, omjeri ostaju isti dok se jedino samanji free float, ali to po meni nikad ne bi trebao biti uvjet za trgovanje/ulazak u poziciju neke dionice. Puno bolji izbor je kada firma ima viška kapitala da otkupi dionice na burzi pa ih poništi, a samim time smanji free float.
BTW. ako je neko zainteresiran za kupnji 500injak dionica HDUP-R-A sa pravičnom naknadom neka se javi na PM.