Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
Daj imenom i prezimenom koga poznaješ?, ako nećeš tu, napiši na PP….
al nemoj dezinformacije širiti
Zašto se kod ove dionice odjednom dogodi bum i trgovanje se obavi za nekih 200-400 000 kn, a onda odjednom stane i stoji po par dana uz mizeran promet.
Što se to događa iza kulisa, a da se nas ne obavještava.
Trebali bi se organizirati i pravac pred firmu i još pozvati novinare pa da vide da nema zezencije.
Traktor111 mislim da ako se dioničari ne zauzmu za sebe da sigurno nebude bolje, stoga apsolutno podržavam tvoj prijedlog, idemo se organizirati i pred firmu s novinarima. Usput budi rečeno kad sam zvao u firmu vezano za skupštinu javila se tajnica uprave, jako bezobrazna i neugodna žena i održala mi predavanje 2 minute da nije ona tajnica nego voditeljica ureda uprave, neš ti razlike. Na nijedno moje pitanje nije mi odgovorila i poluderučim glasom odbrusila da zovem portu i poklopila slušalicu. Sto to govori o firmi to očito nikog nije briga.
Prekjučer raspali po bidu, jučer po asku, danas po bidu…
Jedan dan 14 drugi 12, pa ti trguj!
pa to je ono pravo !
… ako imaš živaca i vremena za pratit stalno što se događa.
Ja sam recimo danas očekivao ovakav rasplet na RIVP (za što ne treba bit posebno vidovit), ali nisam imao vremena ni za zadat naloge. A za takve situacije uvijek imam keša u pričuvi. Šteta.
Ovdje na DLKV se ne kockam, nego čekam i ne živciram se previše.
Pa šta imaš toliko trgovati, samo za proviziju brokerima, svako toliko pogledaj portfelj i napraviš rebalans po svom stilu investiranja ako je potrebno, pogotovo ako je nesto podcjenjeno ili precjenjeno i uživaj u drugim stvarima u životu.
Pa šta imaš toliko trgovati, samo za proviziju brokerima, svako toliko pogledaj portfelj i napraviš rebalans po svom stilu investiranja ako je potrebno, pogotovo ako je nesto podcjenjeno ili precjenjeno i uživaj u drugim stvarima u životu.
[/quote]
E da je to tako moguće bila bi sreća.
Ali to bi bilo onda čisto igranje na sreću ( a sreća je rijetkost).
Na burzi treba biti 25 sati na dan samo kako ne bi završio na prosjačkom štapu, a tko želi zaraditi i više od toga (nažalost!).
Kad će FI?
To je jedino kaj može malo pogurat ovu dionicu…