DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 21:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Opet se rusi cijena

Falco kad govorim o izjavama managementa ne govorim o prezentacijama za investitore i sl. već o informacijama sa sastanaka užeg managementa koje nisu za javnost. I logično je da management ne želi da te informacije dođu do dioničara. Zbog doticaja s managementom često sam u prilici čuti takve informacije. I mene su neke stvari iznenadile, ali ne preostaje ništa drugo nego vidjeti što će donjeti 2017. s tim da se ja ipak planiram riješiti većine svojih dionica do tada.

Uspjelo Ti je srušiti cijenu svojim komentarom .
Sad kupuješ ?

Izgleda da tko je jamio jamio je.

Nitko ne da ispod 13,5 tako da je izgleda pokušaj strašenja aska propao!

Ne znam kako sad to, u petak nekome nije valjala ni po 12,5 a sad je nekome dobra i po 13,5?!

Ne znam tko se je i zbog čega bio onako brutalno istresao i što je znao ili sumnjao da će biti.
Najprije se činilo da je netko pogriješio u zadavanju naloga, ali istovar je trajao u par navrata.

Baš me zanima kakvo će biti izvješće i da li je možda netko znao da nije dobro ili je to bio samo blef.
Vrlo brzo ćemo znati!
A ask se stvarno dobro drži nakon tog pada.

Igre bez granica, neki dan istovar skoro do 12 a sad lupanje po asku skoro do 14?!?!

U međuvremenu bez ikakvih novih informacija?!

ne znam za ostale , ali imam veliko očekivanje od ove dionice .
činjenica je da se i dalje štopa i da mjesecima tabori na 12-14 kn, ali sve ima svoje vrijeme trajanja, a to cjenovno trajanje je po meni došlo kraju .očekujem solidan fi , poslovi tek dolaze ,l danas je malo potegnulo što ne mora ništa značiti , ali ako se nastavi ovakav trend u narednih par dana , ode ovo u mp3 .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Managment je slab, sumnjam da ce bilo sto napraviti

Igre bez granica, neki dan istovar skoro do 12 a sad lupanje po asku skoro do 14?!?!

U međuvremenu bez ikakvih novih informacija?!

Mnoge dionice na ZSE-u će u narednim mjesecima potregnuti prema gore bez ikakvih novih informacija. Treba ih samo nanjušiti. A kada budeš imao dostupne informacije onda si već zakasnio, ne sa kupnjom nego sa prodajom dotičnih. ZSE je anti-burza! Tu dionice padaju bez razloga a ne rastu ni sa razlozima.

ne znam za ostale , ali imam veliko očekivanje od ove dionice .
činjenica je da se i dalje štopa i da mjesecima tabori na 12-14 kn, ali sve ima svoje vrijeme trajanja, a to cjenovno trajanje je po meni došlo kraju .očekujem solidan fi , poslovi tek dolaze ,l danas je malo potegnulo što ne mora ništa značiti , ali ako se nastavi ovakav trend u narednih par dana , ode ovo u mp3 .

kad pogledaš što je sve (čak i teški gubiaši) i koliko letjelo zadnjih mjesec-dva (neki i preko 100 %), onda vidiš koliko je ova dionica podcijenjena jer niti sa parsto milijuna kuna novih poslova nije skočila niti 2-3 kune

Ignore: KressoM, delux

Ali rezultat tih poslova za prvo tromjesječje nije bio sjajan, vidjet ćemo je li se isto nastavilo i u druga 3 mj. ili su uspjeli nešto poboljšati.

To je jedino što ovdje može negativno utjecati.

Gotovo je :/

Falco kad govorim o izjavama managementa ne govorim o prezentacijama za investitore i sl. već o informacijama sa sastanaka užeg managementa koje nisu za javnost. I logično je da management ne želi da te informacije dođu do dioničara. Zbog doticaja s managementom često sam u prilici čuti takve informacije. I mene su neke stvari iznenadile, ali ne preostaje ništa drugo nego vidjeti što će donjeti 2017. s tim da se ja ipak planiram riješiti većine svojih dionica do tada.

je li vi mislite da je normalno da menadžment skriva informacije od dioničara? čija je zadnja u toj priči?

who dares, wins

New Report

Close