Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
Kupuje se zbog podizanja vrijednosti kompanije jer se smatra da je sad jeftinije nego što će biti u budućnosti, ali i zbog bonusa upravi!!! Koja po novome broji 6 članova!!!!!! Jel po vama to potrebno? Gotovo da nije bilo glasova protiv ove odluke na skupštini!
Ukratko meni uvjerljivo najgora skupština na kojoj sam sudjelovao, stekao se dojam da pitanja nisu dobrodošla, odgovori na tih nekoliko pitanje nikakvi, kao da se pitalo za neke tajne akcije, a ne za poslovanje poduzeća, skupština se održava u staroj kantini, nikakvog neformalmog druženja nije bilo, čak niti vode za popiti koliko sam primijetio!!
@ibro 10
Pisao sam prije par mjeseci, nema smisla kupovati sad trezorske dionice, osim ako ne kupujes da bi dignuo vrijednost kompanije da mote sebi isplatiti veci mgmt fee. A uprava ce po dobrom starom obicaju to brzo bolje vratiti na trziste. Sve dok nema ozbiljnog igraca koji ce kupiti 5% firme djaba nama lamentiranje.
Kupuje se da fond moze prodati svoj dio barem po kakvoj takvoj cijeni.
…kad se za koji mjesec bude kupovalo po 18 kn i više…što će onda biti razlog???…mislim ovo je firma sa masom loših stvari od uprave pa na dalje….ali tržište uvijek vrednuje pokazatelje rasta ..a ovdje je on očigledan…stoga i rast cijene dionice….a što se tiče vašeg komentara kolega , smatram da je upravo suprotno fond prodaje po ovim niskim cijenama da bi se pojedinci što jeftinije nakrcali dionicama….
…kad se za koji mjesec bude kupovalo po 18 kn i više…što će onda biti razlog???…mislim ovo je firma sa masom loših stvari od uprave pa na dalje….ali tržište uvijek vrednuje pokazatelje rasta ..a ovdje je on očigledan…stoga i rast cijene dionice….a što se tiče vašeg komentara kolega , smatram da je upravo suprotno fond prodaje po ovim niskim cijenama da bi se pojedinci što jeftinije nakrcali dionicama….
[/quote]
Slažem se kolega tin…
Prosle godine je DLKV imao nesto manje od 7 miliona kuna dobiti u prvom polugodistu.
Ove godine ce vjerojatno biti mnogo bolje, obzirom da je prvo polugodiste zavrseno sa preko 40 miliona kuna dobiti, a ugovorenih poslova ne manjka.
Prije godinu dana cijena je bila nesto vise od 17.
Sta ocekujete od izvjesca?
ti si u biti sve odgovorio.
manje od 18-22 kn no koment,cista akumul.
manje od 18-22 kn no koment,cista akumul.
kako sada ovo, pa zar niste vi prije nekoliko mjeseci pominjali nekakvu TA, pa ramena, pa laktovi, pa vamo, pa tamo, pa dolje do 8,xx , ne mogu vjerovati da TA toliko griješi u ovom slučaju, znam