Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
evo za one kojima je stalo do poslovanja, a ne do teorija zavjere….
EKO doo 2015 godina:
Prihod – 85 mil kuna
NT – + 9 mil kuna
Cash na računu – 35 mil kuna
a sve to još razdužili 31 mil kuna kredita za taj isti projekt…
također valja napomenuti da kamata na kredit je jako visoka, i gotovo sam siguran da se to može refinancirati u narednom vremenu kada se stabilizira poslovanje matice, naravno ostaje pitanje dali je to UPRAVI po volji…..jer ne zaboravimo DLKV prošlost
Kolega IvanOrešković…. ništa meni tu više nije jasno tko tu koga …. u
lijepo na stranici 74 dokumenta u Bilješci 22. Ulaganja u zajedničke pothvate . piše koliki je gubitak EKOdoo, kako odjednom sada plus??, jel ja to nešto krivo iščitavam???
može pomoć???
Ja sam gledao Professio koji je vlasnik Eko doo i ima gubitak od 9 milijna kuna, gledajući 2014tu to mi djeluje da je gubitak EKO doo stvarno oko 1 milijun eura, ali da na Fini stoji gubitak samo 1,7 milijun kuna uz 9 milijuna plusa na CF. Gdje griješim???
Dragi kolega Zack4u, amortizacija je 32 mil kuna….i evo jednog savjeta za sada, inače i ubuduće.
Nije lako svaku tvrtku skenirati i objasniti sa stavkama u bilanci, rdg, NT-u. Svaka tvrtka svoje nosi, i tu treba realno sagledati sva 3 i onda međusobno ih povezati u 1 cjelinu da bi dobili pravu sliku o poduzeću kojeg promatrate….
Branimir Alujević – što mislite o njemu?, ovo se odnosi na ljude koji poznaju tvrtku u dubinu njezinog poslovanja
14 H KUPACA PROTIV 1 H PRODAVAČ
Rijetko viđen omjer !
H kupci se pojave onda kada ih najmanje očekujete
I trezor usitnio s kupnjom pred GS dioničara. Valjda moraju čekati novo izglasavanje kupnje.
http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DLKV_stjecanje_otpustanje_2016__1172016154141.pdf
Zove me dns žena da mi je prijava tek dns stigla a poslao sam je 4.7. S Kenedijevog trga u zagrebu, pa prije bih dopuzao do zitnjaka s prijavom 16 puta, prije bi slijepac u invslidskim kolicima dosao do zitnjaka(bez uvrede), prije bi roda prelettjela kuglu zemaljsku , prije bih preplivao La manche s kamenom oko noge, smrdljiva uhljebnička Hrvatska pošta, ali glavno da je NAŠA to je najbitnije !!!!! I onda ona mene još pita kako je to moguce??? Pa tko je tu lud?????????????????????????????
I trezor usitnio s kupnjom pred GS dioničara. Valjda moraju čekati novo izglasavanje kupnje.
http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DLKV_stjecanje_otpustanje_2016__1172016154141.pdf
zašto bi im trebalo novo izglasavanje, pa mogu otkupiti po starom još 95%