DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

evo za one kojima je stalo do poslovanja, a ne do teorija zavjere….
EKO doo 2015 godina:

Prihod – 85 mil kuna
NT – + 9 mil kuna
Cash na računu – 35 mil kuna

a sve to još razdužili 31 mil kuna kredita za taj isti projekt…

također valja napomenuti da kamata na kredit je jako visoka, i gotovo sam siguran da se to može refinancirati u narednom vremenu kada se stabilizira poslovanje matice, naravno ostaje pitanje dali je to UPRAVI po volji…..jer ne zaboravimo DLKV prošlost

14 H KUPACA PROTIV 1 H PRODAVAČ

Rijetko viđen omjer !

Kolega IvanOrešković…. ništa meni tu više nije jasno tko tu koga …. u

Vaš link …

lijepo na stranici 74 dokumenta u Bilješci 22. Ulaganja u zajedničke pothvate . piše koliki je gubitak EKOdoo, kako odjednom sada plus??, jel ja to nešto krivo iščitavam???
može pomoć???

Ja sam gledao Professio koji je vlasnik Eko doo i ima gubitak od 9 milijna kuna, gledajući 2014tu to mi djeluje da je gubitak EKO doo stvarno oko 1 milijun eura, ali da na Fini stoji gubitak samo 1,7 milijun kuna uz 9 milijuna plusa na CF. Gdje griješim???

Dragi kolega Zack4u, amortizacija je 32 mil kuna….i evo jednog savjeta za sada, inače i ubuduće.
Nije lako svaku tvrtku skenirati i objasniti sa stavkama u bilanci, rdg, NT-u. Svaka tvrtka svoje nosi, i tu treba realno sagledati sva 3 i onda međusobno ih povezati u 1 cjelinu da bi dobili pravu sliku o poduzeću kojeg promatrate….

Branimir Alujević – što mislite o njemu?, ovo se odnosi na ljude koji poznaju tvrtku u dubinu njezinog poslovanja

14 H KUPACA PROTIV 1 H PRODAVAČ

Rijetko viđen omjer !

H kupci se pojave onda kada ih najmanje očekujete

I trezor usitnio s kupnjom pred GS dioničara. Valjda moraju čekati novo izglasavanje kupnje.
http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DLKV_stjecanje_otpustanje_2016__1172016154141.pdf

Zove me dns žena da mi je prijava tek dns stigla a poslao sam je 4.7. S Kenedijevog trga u zagrebu, pa prije bih dopuzao do zitnjaka s prijavom 16 puta, prije bi slijepac u invslidskim kolicima dosao do zitnjaka(bez uvrede), prije bi roda prelettjela kuglu zemaljsku , prije bih preplivao La manche s kamenom oko noge, smrdljiva uhljebnička Hrvatska pošta, ali glavno da je NAŠA to je najbitnije !!!!! I onda ona mene još pita kako je to moguce??? Pa tko je tu lud?????????????????????????????

Moram priznati zavidan rekord, mislim da sam ga do sada držao sa 7 dana od Karlovca do Zagreba.

I trezor usitnio s kupnjom pred GS dioničara. Valjda moraju čekati novo izglasavanje kupnje.
http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DLKV_stjecanje_otpustanje_2016__1172016154141.pdf

zašto bi im trebalo novo izglasavanje, pa mogu otkupiti po starom još 95%

New Report

Close