DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko imas za prodati, ako nije tajna

Ovdje dugo nije bilo objave novog posla pa zato valjda raste….. kad objave novi posao odmah će se vratiti na 12 🙂

a zašto trezor kupuje, skrolaj nekoliko postova gore…

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DLKV_stjecanje_otpustanje_2016__172016135115.pdf
Uskoro će mo ih vidjeti u top 10!
“Nakon ovog stjecanja ukupni broj trezorskih dionica iznosi 98.796 što predstavlja 0,0040 % temeljnog kapitala Društva.”
Još je jako, jako daleko do ciljanih 5% udjela u društvu. Ovih 98 tisuća komada je samo kapljica rose.

Ibro10, 02.07.2016. u 00:28
danny585

Ovdje dugo nije bilo objave novog posla pa zato valjda raste….. kad objave novi posao odmah će se vratiti na 12 🙂

a zašto trezor kupuje, skrolaj nekoliko postova gore…

Želite ukazati na to da trezor kupuje kako bi isplatio nagrade uprave? Ako ste na to mislili ispadate smiješni, jako smiješni!!!

P.S. da li ima negdje pojedinačna prijava u wordu za GŠ, ili samo ona nepregledna ubačena u pozivu na GŠ? Hvala

U prijavi o stjecanju vlastitih dionica je napravljena greška, pogrešno je izračunat postotak u društvu koji trezor trenutno posjeduje. Dakle 98.796 dionica predstavlja postotak od 0,4% a ne kako tamo stoji 0,0040%.

Da li postoji negdje izdvojena prijava za skupštinu ili samo u sklopu poziva na skupštinu?

http://www.dalekovod.com/EasyEdit/UserFiles/skup%C5%A1tina%202016/dlkv-ddpozivgs15072016.pdf

Moje pitanje je bilo da li je to jedina? Pa za tu sam napisao da znam, dajte čitajte malo!!!

I što da isprintam samo predzadnju stranu ili što? stavili su na jednu stranicu malo obavijesti, prijavu i pola punomoći i šta bi ja sad trebao napraviti? zar nisu mogli staviti na posebnu stranicu kao svatko normalan? Izrazito neprofesionalno i neorganizirano ako se mene pita

Moje pitanje je bilo da li je to jedina? Pa za tu sam napisao da znam, dajte čitajte malo!!!

I što da isprintam samo predzadnju stranu ili što? stavili su na jednu stranicu malo obavijesti, prijavu i pola punomoći i šta bi ja sad trebao napraviti? zar nisu mogli staviti na posebnu stranicu kao svatko normalan? Izrazito neprofesionalno i neorganizirano ako se mene pita

Dječaci su uzbuđeni pred skupštinu , ali nije kasno da nam pošalju korektnu pozivnicu .

i dalje se polako kupuje i raste cijena pa možda ova dionica napokon ugleda neke realnije iznose sukladno stotinama milijuna kuna novougovorenih poslova, a ne kao da je pred stečajem

Ignore: KressoM, delux

kupuje se ovdje malo brze a ne polako 🙂 mene je pokupilo, iskoristio sam priliku da izadjem sa lijepim profitom, sad cu pratit situaciju izvana. Dalji potencijal za rast postoji, ali moze lako i pasti nazad…. tesko je predvidjat kad je trgovina ovako volatilna

Opet kupnje veće od prodaja, za malo veće ali ipak veće (malo je takvih slučajeva..). Približava se skupština, fond ne rasprodaje..

Opet kupnje veće od prodaja, za malo veće ali ipak veće (malo je takvih slučajeva..). Približava se skupština, fond ne rasprodaje..

niti ja više ne kupujem, po 12 mi je bilo ok, ako to ima ikakve veze

New Report

Close