Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,59 | 10.952 | 3,053 | 3,60 | 3,62 | 0,00% |
trezor ne brine nikakav brexit, frexit, chexit,srexit 🙂 i šta ti ja ga znam ……
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DLKV_stjecanje_otpustanje_2016__2762016105105.pdf
kao da počinje neki muving ovdje, trezor je sve nestrpljiviji i sve jače kupuje..ili se i drugi priključuju??
to se zove market….al da u dionici koja je prošla PSN, koja je degradirana maximalno….svima ispod radara….navodno insolventna, pred propadanjem…..
kad ono trezorac kupuje ko da ima 30-40 mil kn slobodnog NT
još malo i imati ćemo podatke o poslovanju EKO d.o.o., zadnji x u jednadžbi
“Another major reason why businesses repurchase their own shares is to take advantage of undervaluation. Stock can be undervalued for a number of reasons, often due to investors’ inability to see past a business’ short-term performance or sensationalist news items. If a stock is dramatically undervalued, the issuing company can repurchase some of its shares at this reduced price and then re-issue them once the market has corrected, thereby increasing its equity capital without issuing any additional shares.”
Source:
http://www.investopedia.com/ask/answers/042015/why-would-company-buyback-its-own-shares.asp
to se zove market….al da u dionici koja je prošla PSN, koja je degradirana maximalno….svima ispod radara….navodno insolventna, pred propadanjem…..
kad ono trezorac kupuje ko da ima 30-40 mil kn slobodnog NT
Treba ići na skupštinu 15.07 i ćuti iz prve ruke .
Ili se to samo mali nadaju dizanju cijene trezora, pa zapravo sami dižu cijenu a netko im prodaje po 13 ?!
Tko će to znat, a da trezor ima previše novca na bacanje za kupovinu dionica, pored redovnog poslovanja ,nemam pojma.
Da nema ovog mirovinca koji iz nekih samo njima razumljivih ciljeva prodaje cijena bi već odavno bila iznad 20. Nekog drugog otpora i želje za prodajom nitko drugi niti nema.
Trezor na 12,85kn?! Bili bi smiješni da ne kupuju po ovim cijenama jer bi ovo u vrlo kratkom roku moglo na neke više razine oko 14kn 🙂
još drhte prstići nema tu ozbiljnog kupca, osim DLKV koji ni sam ne znam iz kojeg razloga kupuje. mojih par tisuća na 13.50 je preplašilo cijeli bid a vidim da se netko i po 13 odlučio iskrcati. samo da proda. Nažalost još uvijek nema ozbiljnijih kupaca, maknuo sam sa prodaje jer ako ostavim past će cijena i ispod 12. tko zna mozda dodjemo i na 14 pa se jave ozbiljniji dečki