DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 11:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,59
10.952
3,053
3,60
3,62
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

trezor ne brine nikakav brexit, frexit, chexit,srexit 🙂 i šta ti ja ga znam ……

http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DLKV_stjecanje_otpustanje_2016__2762016105105.pdf

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Još dva tjedna do skupštine . Što očekujete ?

kao da počinje neki muving ovdje, trezor je sve nestrpljiviji i sve jače kupuje..ili se i drugi priključuju??

Ignore: KressoM, delux

to se zove market….al da u dionici koja je prošla PSN, koja je degradirana maximalno….svima ispod radara….navodno insolventna, pred propadanjem…..

kad ono trezorac kupuje ko da ima 30-40 mil kn slobodnog NT

još malo i imati ćemo podatke o poslovanju EKO d.o.o., zadnji x u jednadžbi

“Another major reason why businesses repurchase their own shares is to take advantage of undervaluation. Stock can be undervalued for a number of reasons, often due to investors’ inability to see past a business’ short-term performance or sensationalist news items. If a stock is dramatically undervalued, the issuing company can repurchase some of its shares at this reduced price and then re-issue them once the market has corrected, thereby increasing its equity capital without issuing any additional shares.”

Source:
http://www.investopedia.com/ask/answers/042015/why-would-company-buyback-its-own-shares.asp

to se zove market….al da u dionici koja je prošla PSN, koja je degradirana maximalno….svima ispod radara….navodno insolventna, pred propadanjem…..

kad ono trezorac kupuje ko da ima 30-40 mil kn slobodnog NT

Treba ići na skupštinu 15.07 i ćuti iz prve ruke .

Ili se to samo mali nadaju dizanju cijene trezora, pa zapravo sami dižu cijenu a netko im prodaje po 13 ?!

Tko će to znat, a da trezor ima previše novca na bacanje za kupovinu dionica, pored redovnog poslovanja ,nemam pojma.

Da li postoji negdje izdvojena prijava za skupštinu ili samo u sklopu poziva na skupštinu?

Da nema ovog mirovinca koji iz nekih samo njima razumljivih ciljeva prodaje cijena bi već odavno bila iznad 20. Nekog drugog otpora i želje za prodajom nitko drugi niti nema.

Trezor na 12,85kn?! Bili bi smiješni da ne kupuju po ovim cijenama jer bi ovo u vrlo kratkom roku moglo na neke više razine oko 14kn 🙂

još drhte prstići nema tu ozbiljnog kupca, osim DLKV koji ni sam ne znam iz kojeg razloga kupuje. mojih par tisuća na 13.50 je preplašilo cijeli bid a vidim da se netko i po 13 odlučio iskrcati. samo da proda. Nažalost još uvijek nema ozbiljnijih kupaca, maknuo sam sa prodaje jer ako ostavim past će cijena i ispod 12. tko zna mozda dodjemo i na 14 pa se jave ozbiljniji dečki

New Report

Close