Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Pa zašto nas stalno štopaju?Kad je godišnja skupština za dalekovod,jel zna netko?
Nevjerujem da netko zna ali mora poletit kad tad [thumbsup]
igorbaki: ” Pa zašto nas stalno štopaju?Kad je godišnja skupština za dalekovod,jel zna netko? ” Nevjerujem da netko zna ali mora poletit kad tad [thumbsup]
tko kaže da mora, mislim da nas čeka loeš GFI, zašto bi dlkv moramo gore, može par argumenata
Ja sam rekao da će otići kad tad, a nije da nema poslova kad se druge dižu u nebesa neznam zašto nebi dlkv ja sam ga se nakrcao i nemislim izlazit iz njega barem 2 god nekih posebnih argumenata nemam jer sam ga uzeo na duži rok
SALDINI tebi nijedan argumenat nije po volji.zasto bi morao ici gore?zato sto to svi ocekujemo.sigurno smo u dalekovod usli jer mislimo da ce padat.zasto bi sve druge dionice isle gore?
Ja sam rekao da će otići kad tad, a nije da nema poslova kad se druge dižu u nebesa neznam zašto nebi dlkv ja sam ga se nakrcao i nemislim izlazit iz njega barem 2 god nekih posebnih argumenata nemam jer sam ga uzeo na duži rok
i ja sam ga uzeo na duzi rok.smatram to dugorocnim ulaganjem.u iduci mjesec dana ga sigurno necu prodavati.
vec me ovi planovi o dugorocnosti nasmijavaju.dobro da neko nije izmislio formulu:BOLJE DUGOROCNO 10% NEGO KRATKOROCNO 110%
spyder: ” Ja sam rekao da će otići kad tad, a nije da nema poslova kad se druge dižu u nebesa neznam zašto nebi dlkv ja sam ga se nakrcao i nemislim izlazit iz njega barem 2 god nekih posebnih argumenata nemam jer sam ga uzeo na duži rok ” i ja sam ga uzeo na duzi rok.smatram to dugorocnim ulaganjem.u iduci mjesec dana ga sigurno necu prodavati.
post mjeseca
[cool]
spyder:
”
igorbaki: ” Pa zašto nas stalno štopaju?Kad je godišnja skupština za dalekovod,jel zna netko? ” Nevjerujem da netko zna ali mora poletit kad tad [thumbsup]
”
tko kaže da mora, mislim da nas čeka loeš GFI, zašto bi dlkv moramo gore, može par argumenata
Slažem se s pitanjem. Ima li netko odgovor, Zašto mora gore?
ali sigurno hoce.zasto?zato sto je ne bi ovakav financijski strucnjak poput mene imao da ne vrijedi.[pray]
Šta je sa ALUMINIJEM – taj cirkus oko struje traje koda se prodaje na kante?
Aluminij je sam nabavil struju.