DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 17:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,59
31.781
8,841
3,54
3,60
-1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dobra stvar je sto imas osiguranu likvidnost i nemogucnost velikog rusenja cijene

….danas letvica podignuta još korak prema gore…samo strpljivo…bez obzira na nelikvidnost na ZSE…ipak ovakvi drastični pomaci u poslovanju moraju biti nagrađeni…..sretno svim dioničarima DLKV….

ja mislim da se opet čeka 13 kn, pa će uslijedit iskrcavanje, pa će se to dogoditi još jednom, pa još jednom itd… a oni koji se iskracavju imaju toliku količinu dionica da to ovo tržište neće skoro dočekat.
meni to osobno nije bitno, jer sam svjestan toga da moram čekati par godina da se s cijenom dogodi ono što ja želim (a to je prodaja po prilično većoj cijeni od cijena po kojima se trguje posljednjih mjeseci, godina- pri tome cijenu od 16-17 kn smatram prilično niskom ili čak smiješnom…).

Kupmja za trezor jednom mjesećno do 10 % plus

Ovo sada vrijedi 300 mil kuna. Pogledajte NT iz 2015 i NT iz Q1 2016. Reference stavite na jedno mjesto. I onda uzmite u obzir sve poslove koji su dobiveni zadnjih godinu i pol.

Povećao udio u portfelju pa makar sve otišlo k vragu, jednostavno ne mogu vjerovati da je ova dionica na ovim valuacijama uz sve navedene probleme koji su tu, i od kojih nitko ne bježi….al 300 mil kuna je stvarno smijeh…..

Ivane oreškoviću
Pošto ja nisam dovoljno stručan možeš li ti procijenit realnu vrijednost dionice u ovom trenutku (obzirom da je 300 000 000 smijeh). Nemoj mislit da je ovo sarkazam, ptiam, zato što isto sam neznam..

Očekujem da će se ovdje likvidnost povećavati iz dana u dan…evo već danas nalozi od 5,7 i 15000 komada na kupnji….

5000 komada otišlo po 12,70 trezor?

Skupština 15 .07 .16

oooooooooooooooohooooooooo

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/idI5ag38gNqkkFIyY7kJ3A==.pdf

Nakon ove prezentacije očekujem da će se još netko uključiti u ozbiljniju kupnju dionica DLKV….jasno se vidi koliko je tu mogućnosti rasta…pogledajte samo koliko tendera koji su u tjeku se zatvara do kraja godine…

Ovdje treba nadodati jednu stvar, a to je da Njemačka i dalje odgađa svoje investicije te da ni ove godine nemaju namjeru niti jedan natječaj napraviti. A iz drugog grafa se vidi da zapravo Njemačku u narednim godinama čeka veći boooom nego Norvešku. I današnje nagađanje iz medija da će do 2030 maknuti benzin upravo to i potvrđuje. A svi znamo kako je Čović pozicioniran u Njemačkoj…..

lijepe godine ispred nas. I napokon, al napokon, iako je ova objava jako štura, UPRAVA KOMUNICIRA S DIONIČARIMA

ps. i opet spomen o vjetroelektranama, pa da vidimo i EKO doo za 2015 godinu, još nije izašlo izvješće

New Report

Close