Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,59 | 31.781 | 8,841 | 3,54 | 3,60 | -1,10% |
@banarama
Nemaš ti pojma. To sam se već 10 puta uvjerio. I ne uključuj Poljsku, pričam o DLKV Norveška! Informacije su svuda oko nas, al malo više treba pameti za povezati ih i koristiti. Evo npr. Norveška najavljuje da će do 2025 godine se maknut sa disela i benzina, točno kako sam i rekao slijedećih 10 godina, svake godine će se otvarati natječaja između 1-1,5 milijardi (bez podvodnih kablova) eura. Sa 5-7% osobno nisam zadovoljan. a vjerujem ni ostali dioničari, ako uzmu od tog cijelog kolača, s obzirom na povijest i reference u toj zemlji. Moraju i mogu uzet 10-12% godišnje tog kolača.
A trgovanje, pustite više trgovanje!!!,
A Vi kao povezujete te informacije? Normalno da se sve što je Dalekovod ugovorio i još će ugovoriti mora povezati jer to ugovara ista tvrtka. Nije njima samo Norveška jedino tržište. Uhvatili ste se Norveške kao pijan plota. Čak mi se Kosovo i Albanija čine daleko profitabilnija tržišta od Norveške ako ni po čemu onda barem po tome što je tamo pogodnija klima za cjelogodišnje radove. U Norveškoj to sve ide na kapaljku zbog izrazito dugih i oštrih zima kada je nemoguće na terenu obavljati montažu.
@banarama
zbog dnevne fluktuacije, čekam post:), ma da, Norveška nije jedino tržište, na kapaljku?, ne radi se zbog zime 4 mjeseca?, ma da, nemoguće obavljati montažu?….eto, da malo bolje poznajete kompaniju ovo nikada nebi napisali….
nadam se da ljudima neće biti kasno, kada shvate da je ovo budućnost. Norveška i Saudijska Arabija kao predvodnici nove ere…..cinično, al točno, i oni su shvatili na vrijeme
prije sat vremena nudi se 2500 po 12,15 ne,ne, hvala, sada ide po 12,50 može, može, što se to promijenilo u posljednjih sat vremena ? zna li netko?
prije sat vremena nudi se 2500 po 12,15 ne,ne, hvala, sada ide po 12,50 može, može, što se to promijenilo u posljednjih sat vremena ? zna li netko?
Poštovani Kolega pokušalo se s tim nalogom natjerati nekoga da jeftino proda….kad vam trezor najavljuje mogućnost kupovine dionica za cifru veću od 20 000 000 kuna s dnevnim limitom kupnje od + 10% na prosječnu cijenu protekli dan…mislim da je stvarno mudro sačekati da ta kupovina bude odobrena tim više što već i sad vidimo da trezor kupuje ali vjerojatno još nemaju dozvolu da kupuju uz veliki raspon cijene…. i tu se pokušava do donošenja ove odluke kupiti što više dionica po što nižoj cijeni….
Osim svega toga imate katastrofalnu politiku OMF-ova koji kao da se trude da što manje zarade, a u stvari se radi o čistom kriminalu …šta mislite tko već mjesecima kupuje sve te dionice koje se rasipaju kapom i šakom uz odlične rezultate poslovanja i sve ove nove poslove…..imate upravo u saboru raspravu na tu temu pa malo poslušajte kakvi se tu katastrofalni potezi vuku…trenutno vam jedan OMF dnevno prodaje prosječno 3000 – 5000 komada iskoristite to ako imate kapitala….jer kad trezor počne sa kupnjom biti će vam kasno…
ako oni stvarno misle kupovati dionice. To znači za mene jednu stvar, a to je da su im projekcije za cash flow nevjerovatne, jer uz sve obveze koje imaju i probleme, oni smatraju, tj. znaju da će biti višak likvidnosti. TO JE FENOMENALNA VIJEST, odnosno FENOMENALNO saznanje!
Vlasnik očito želi prema planu ovo prodati između 2018-2020 godine. Ako su spremni kupovati trezorske dionice, morate znati da su onda i u mogućnosti isplaćivati dividendu, to ovoj dionici daje jedan skroz novi smisao i pogled.
ako oni stvarno misle kupovati dionice. To znači za mene jednu stvar, a to je da su im projekcije za cash flow nevjerovatne, jer uz sve obveze koje imaju i probleme, oni smatraju, tj. znaju da će biti višak likvidnosti. TO JE FENOMENALNA VIJEST, odnosno FENOMENALNO saznanje!
Vlasnik očito želi prema planu ovo prodati između 2018-2020 godine. Ako su spremni kupovati trezorske dionice, morate znati da su onda i u mogućnosti isplaćivati dividendu, to ovoj dionici daje jedan skroz novi smisao i pogled.
Nisu u mogućnosti isplaćivati dividendu dok prvo ne pokriju gubitke iz prijašnjih godina… S tim da nije baš isto kupiti dionica za 50.000kn i isplatiti dividendu…
Nisu u mogućnosti isplaćivati dividendu dok prvo ne pokriju gubitke iz prijašnjih godina… S tim da nije baš isto kupiti dionica za 50.000kn i isplatiti dividendu…
[/quote]
ma da, pogledaj vremenski rok koji sam napisao za sve to. I oni sigurno ne namjeravaju kupovati dionice za 50.000 kn…..
Evo i dalje kupuju….a bit će to uskoro i značajno više…samo da se tu još netko pridruži ovo bi za čas bilo daleko preko 13 kn…letvica se lagano podiže sad je na 12,45…a danas možda i na 12,60…
Osim svega toga imate katastrofalnu politiku OMF-ova koji kao da se trude da što manje zarade, a u stvari se radi o čistom kriminalu …šta mislite tko već mjesecima kupuje sve te dionice koje se rasipaju kapom i šakom uz odlične rezultate poslovanja i sve ove nove poslove…..imate upravo u saboru raspravu na tu temu pa malo poslušajte kakvi se tu katastrofalni potezi vuku…trenutno vam jedan OMF dnevno prodaje prosječno 3000 – 5000 komada iskoristite to ako imate kapitala….jer kad trezor počne sa kupnjom biti će vam kasno…
ja sam pokupovao što sam mislio na 12,xx kako sam i pisao, sada mogu samo pomalo dokupljivati i stavljati u trezor