Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,59 | 31.781 | 8,841 | 3,54 | 3,60 | -1,10% |
Još 400 mil kn ove godine treba potpisati. Sve iznad toga je perfektno. A kada se ovih još 400 mil potpiše, godina je odlična!
Trenutno je nebitna cijena. Po ko zna koji put ovo pišem!!!, daj pustite dnevna/mjesečna trgovanja…..
Čeka nas zanimljiv mjesec…već sam spominjao da je godišnje izvješće za 2015 godinu sa konsolidiranim podacima ključnih firmi iz 2014. godine.
Do sada za 2015. godinu samo imamo financijsko izvješće Velike Popine….fali nam Dalekovod Norveška, Dalekovod Ulaganja (Sky Office) i meni najbitnije EKO d.o.o. (VE Bruška)…Po mojim prognozama svaka od navedenih firmi poslovala je bolje u 2015. nego u 2014., a to bi financijski izvještaji trebali potvrditi…
A onda treba postaviti pitanje PBZ Croatia Osiguranje mirovinskom fondu; što to vaši analitičari rade i u čijem interesu to rade?
PBZ CO analitičari rade onako kako oni i njihova uprava misle. Nema tu teorije zavjere, uvijek će biti kupaca i uvijek će biti prodavatelja. Ovo što napominješ i ja čekam skoro svaki dan, nakon one naše diskusije, mene zanima EKO, jer ulaganja posluju na 0 već i u 2014 godini….
ja sam zadovoljan. imamo kupca/e nakon dugog vremena. proslo je razdoblje 9-10 kuna. cijena stabilno raste. ugovori se dobivaju. propale su prognoze dezurnih kriticara od 7 kuna. sta ces bolje 🙂
Mislim da je problem na ovoj dionici sto ih je previse u rukama spekulanata
Oni svi cekaju neke potpise i objave i cim se to desi hrpetina njih postane trigger-happy i samo iskrcavaju po kupnji
A ako uz to jos i neki veliki izlaze, to je recept za usranu cijenu dionice, bez obzira na stanje firme