Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Pa da. Norveška, Iran (A Iran ima posla za VDKT, INGR-u, ERNT, itd, itd)
Osim toga, oduvjek je statistika bila cca 5 do 7 godina pada, pa nagli rast, prihodi, profit, bla bla bla….. Konsolidator ima 60,68% DLKV, ne znam uopće čemu širenje panike, osim da malo jeftinije dokupite :-), i ja ću zajedno s vama, a čisto sumnjam da će Čović iz Zg montaže uhebavat firmu. Ne mlatite budalaštine.
Jasno je da se ovdje čeka potvrda potpisa ugovora u Norveškoj….ovi fondovi koji prodaju sigurno utječu na to da dionica stagnira…ali dugoročno uz ovakve rezultate i nove ugovore trend bi morao biti pozitivan…nakon potpisivanja ugovora očekujum postavljanje nove granice iznad 13 kuna…
Kako je jedan kolega tu i napisao, al čisto da ponovimo.
U 2015 godini je potpisano 150 mil eura ugovora.
U 2016 godini je potpisano 50 mil eura(željeznica).
Osobno očekujem ove godine da se potpiše oko 200 mil eura izvoznih ugovora, i mislim da to nije preveliko očekivanje s obzirom na tendere na tržištima gdje nastupa DLKV.
Na to uvijek računajte da 30-40% ukupnih prihoda na godišnjoj razini se ne objavljuje(na ZSE, medijima) nego oni dolaze manjim poslovima što u RH što izvozom(o tome sam već pričao)
Za mene sve ispod 200 mil eura u ovoj godini potpisanih poslova smatram neuspjehom. Pa idemo vidjeti 50 je tu, 65 možda dođe, ostaje 85 za ugovoriti.
ja bi se usudio reći i 15, no opet ostaje prevelika količina dionica u fondovima, i rast, premda očekivan i manje više siguran, nažalost će po mome mišljenju biti spor. Vidjet ćemo i biti svjedoci svi koji smo unutra
Nisu to nikakve budalastine, nažalost filma tako funkcionira. A o kreditima koji su davani pojedinim direktorima, a nisu nikad otplacivani, a nijedna uprava nece to presjec i prisilno namiriti milijune kuna. Sto se tiče ovog s covicem to je samo jedan u nizu. Svi koji su malo bolje upoznati s firmom znaju sto znaci coviceva riječ u dlkv. Tu su još brojni NDA ugovori kojima ce isti omastiti brk. Firma je aljkava i korumpirana, ali dobra muzara. Svaka uprava je prekratko da bi nešto posložila i riješila. Čeka se samo prodaja konkurenciji koja ce firmu ili dovesti do vrha ili ju izmuzati i pokopati. Jer sto je jednom Valardu s kojim se već pregovara dati 250, 300 milijuna kuna da kupi i ukloni konkurenciju.
Nasprem rušenja cijene danas, pretpostavljam da uskoro ide objava o potpisivanju 65 mil E s Norvežanima hehehe
I još jedan novi ugovor!
Koji??
Doguralo se do željene razine i sada će se dečki nakrcavati na ovoj razini do potpisa ugovora….živi bili pa vidjeli…
kad u Saboru i vladi javno rade gluposti, plaćanje konzultacija i namještanja poslova bez ikakve odgovornosti,, onda šta se tek radi ovako ispod stola i ispod znanja javnosti možate samo maštati 🙂
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/TV5PwKNqLDh0dtvdUh0k8A==.pdf
I gdje će cijena nego gore….
Statnett calls in contractors
Published 06.05.2016 kl. 13:29 – Last updated 06.05.2016 kl. 13:37
Statnett currently has strict HSE requirements in all phases of our development projects, but follow-up must be further intensified. In 2016, our focus has been aimed at culture, behaviour and attitudes. A number of measures will now be implemented as part of this effort:
•More stringent requirements when prequalifying and selecting suppliers.
•More hands-on and frequent follow up of contractors in the form of audits, verifications, penalties in the event of safety breaches, etc.
•Culture and compliance requirements. We will keep a more watchful eye on factors that affect how our requirements are actually carried out in daily work. We will work even harder on behaviour.
•We will sharpen our focus on ensuring that lessons learned and rules reach all the way out to every worker in the supplier companies.
“We will also review our internal rules and routines, and how we organise our own work,” says Auke Lont.
…
http://www.statnett.no/en/News/News-archives/News-Archive-2016/Statnett-calls-in-contractors/