Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 29.495 | 8,203 | 3,58 | 3,62 | -0,55% |
da bi vratili dug + kamate treba im nekih 30 000 000 0000 kn poslova na marzu od 10%….. nekih 12- 15 godina bi to mogli ostvariti…..
Gledate krive brojke. To vam je PE bez 1Q dobiti…
Ja bih za uvijek potpisao ovakav MINUS iz “redovnog” poslovanja, i ovakvu PLUSČINU iz “neredovnog” poslovanja 🙂
Ja bih za uvijek potpisao ovakav MINUS iz "redovnog" poslovanja, i ovakvu PLUSČINU iz "neredovnog" poslovanja 🙂
Jedini problem leži u tome kolika je izvjesnost takvih prihoda ubuduće.
Usporavanje prihoda redovnog poslovanja je prilično opasna stvar, posebno kad pogledamo širu sliku i okolnosti u kojima se nalazi Dlkv
Uglavnom ja bih puno više volio rast prihoda iz redovnog poslovanja u odnosu na izvanredni prihod u istoj ili čak malo višoj visini..
Međutim, ovo je dionica u kojoj vjerovatno politika, obzirom na vlasničku strukuturu, ima itekakvog utjecaja, tako da analize, fundamenti i slično možda i nije najvažnije za ovu dionicu.
Dlkv i hdz se ljube i vole godinama, stara ljubav..
izvješće je OK, ništa spektakularno, ali firma ide polako naprijed.
no, ovdje je i dalje najveći problem što top 10 cijelo vrijeme rasprodaje i teško da će biti nekog značajnijeg porasta cijene DLKV u bližoj budućnosti jer čak 4 iz top 10 je prodavalo u zadnjih mjesec dana (dioničari pod brojevima 2, 4, 8, 10)…
izašao sam iz dlkv prije korekcije na 12 i pratim sad sa strane …. više sreće nego pameti
ali smiješni su mi ovi koji tvrde da je Q1 loš i da nije dobro imati novih poslova jer je marža mala
🙂
ili kupuj ili nemoj
Ovako se to radi na terenu!
Ovako se to radi na terenu!
stvarno impresivno
ponosan sam da je naša firma sposobna dobivati i odrađivati ovakve poslove
Možda zato kolega što bi je samo luđak (od fizičkih osoba) sada išao prodavati ispod 13 kn. O fondovima uopće nebih… meni paše ako će oni opet po 10 prodavat, nadokupit ću još. Svako radi kako mu paše subjektivno. Takvo je i ovo moje mišljenje.
To je bilo tako kad je Miličić bio Predsjednik Uprave, sad je na čelu Premužak, HNS-ov kadar. Kako ce to funkcionirati pitanje je. Mada jos uvijek ima dovoljno ercegovačkih glavonja u Dalekovodu pa bi se na premuzaka moglo i zazmiriti.
ovdje je gospodo samo smišljanje kako doć do kupnje po povoljnim cjenama a kada se uključe norveški fonovi bit će interesantno jer lova od nafte ode u prošlost treba ulagat u budućnost