DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 12:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,60
29.495
8,203
3,58
3,62
-0,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

da bi vratili dug + kamate treba im nekih 30 000 000 0000 kn poslova na marzu od 10%….. nekih 12- 15 godina bi to mogli ostvariti…..

@plavi:

Gledate krive brojke. To vam je PE bez 1Q dobiti…

Ja bih za uvijek potpisao ovakav MINUS iz “redovnog” poslovanja, i ovakvu PLUSČINU iz “neredovnog” poslovanja 🙂

Ja bih za uvijek potpisao ovakav MINUS iz "redovnog" poslovanja, i ovakvu PLUSČINU iz "neredovnog" poslovanja 🙂

Jedini problem leži u tome kolika je izvjesnost takvih prihoda ubuduće.
Usporavanje prihoda redovnog poslovanja je prilično opasna stvar, posebno kad pogledamo širu sliku i okolnosti u kojima se nalazi Dlkv

Uglavnom ja bih puno više volio rast prihoda iz redovnog poslovanja u odnosu na izvanredni prihod u istoj ili čak malo višoj visini..

Međutim, ovo je dionica u kojoj vjerovatno politika, obzirom na vlasničku strukuturu, ima itekakvog utjecaja, tako da analize, fundamenti i slično možda i nije najvažnije za ovu dionicu.

Dlkv i hdz se ljube i vole godinama, stara ljubav..

izvješće je OK, ništa spektakularno, ali firma ide polako naprijed.
no, ovdje je i dalje najveći problem što top 10 cijelo vrijeme rasprodaje i teško da će biti nekog značajnijeg porasta cijene DLKV u bližoj budućnosti jer čak 4 iz top 10 je prodavalo u zadnjih mjesec dana (dioničari pod brojevima 2, 4, 8, 10)…

Ignore: KressoM, delux

izašao sam iz dlkv prije korekcije na 12 i pratim sad sa strane …. više sreće nego pameti

ali smiješni su mi ovi koji tvrde da je Q1 loš i da nije dobro imati novih poslova jer je marža mala

🙂

ili kupuj ili nemoj

Ovako se to radi na terenu!

kupnje prodaje 26 000 80 000
vraćamo se pomalo ali sigurno na staro..

Ovako se to radi na terenu!

stvarno impresivno
ponosan sam da je naša firma sposobna dobivati i odrađivati ovakve poslove

Možda zato kolega što bi je samo luđak (od fizičkih osoba) sada išao prodavati ispod 13 kn. O fondovima uopće nebih… meni paše ako će oni opet po 10 prodavat, nadokupit ću još. Svako radi kako mu paše subjektivno. Takvo je i ovo moje mišljenje.

To je bilo tako kad je Miličić bio Predsjednik Uprave, sad je na čelu Premužak, HNS-ov kadar. Kako ce to funkcionirati pitanje je. Mada jos uvijek ima dovoljno ercegovačkih glavonja u Dalekovodu pa bi se na premuzaka moglo i zazmiriti.

ovdje je gospodo samo smišljanje kako doć do kupnje po povoljnim cjenama a kada se uključe norveški fonovi bit će interesantno jer lova od nafte ode u prošlost treba ulagat u budućnost

New Report

Close