DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 08:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U 2016. je ugovorena pruga za oko 400 mil kn (rok izvršenja 2020.g.) i sad ova najava za oko 65 mil eura! U prošloj je godini ugovoreno oko 150 mil eura! Ima u godišnjem izvješću u .pdfu po državama raspoređeno!

u svakom slučaju , s obzirom na najnovije vijesti , jedna čudna situacija gledajući tko je sve prodavao.

Baš to je ono što mene najviše muči ovdje, zašto su se ti veliki odlučili na prodaju po tako niskoj cijeni?!
To mi nikako ne ide u glavu, i to je glavna opasnost tu, da oni uvijek mogu rasipati po bidu opet sve do (i ispod) 10.
A da imaju količine, imaju.

Zato treba igrati pametno i oprezno!
[/quote]

zašto???? i vi svašta pitate,, pa zato što mogu.
Šta nije bolje prodati zajedničku imovinu od fondova, tj. svih nas,, pa kupit preko svoje ekipe i pobrati vrhnje kroz 5-10 godina i tako neće za ništa odgovarati jer je sve po zakonu 🙂
kako su analitičari pisali na 240 da su napravili odličan ulaz kad su kupovali :),, tako će za 5-10 godina opet reći da je odlična kupnja na 50-100 kad se sve izstabilizira, ako se izstabilizira

http://www.seebiz.eu/dalekovod-pred-dobivanjem-posla-u-norveskoj-vrijednog-65-milijuna-eura/ar-134764/

65 milijuna eura.. Palijepo bome 🙂 Ipak treba sačekat finalizaciju

Zadnjih 14 dana cijena je porasla 1,80 kn(prosječna)…uz dobar izvještaj i potpis ovih ugovora…ovim tempom do kraja mjeseca moglo bi to potegnuti do 15 kuna…vidjet ćemo sutra skoči li više od 2 posto(12,18) to bi mogao biti dobar pokazatelj uzlaznog trenda…

Zadnjih 14 dana cijena je porasla 1,80 kn(prosječna)…uz dobar izvještaj i potpis ovih ugovora…ovim tempom do kraja mjeseca moglo bi to potegnuti do 15 kuna…vidjet ćemo sutra skoči li više od 2 posto(12,18) to bi mogao biti dobar pokazatelj uzlaznog trenda…

Pa trend je vec uzlazan i s dobrim vijestima konvergira ka sto vecoj cijeni!

A što je ovdje s izvještajem?
Samo da nisu išli s objavom ovih natječaja prije, zbog lošeg izvješća. Nije im baš za vjerovat.

Ne znam kako tako kasne s objavom i zašto!

Dionica je još uvijek ispod 12 kuna. Veliki poslovi u najavi, nešto slično Đuri, al sad to treba početi pretakati u financijski rezultat. Samo nek je likvidnosti, doći će i cijena. Dalekovod napokon u fokusu, na veselje onih koji su ulazili na 15-20.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Dalekovodu 65 mil. eura novog posla u Norveškoj

Ove i prošle godine samo sa Statnettom je sklopljeno ukupno 125 milijuna Eura posla. Jako blizu milijarde kuna samo u Norveškoj.

A što je ovdje s izvještajem?
Samo da nisu išli s objavom ovih natječaja prije, zbog lošeg izvješća. Nije im baš za vjerovat.

Ne znam kako tako kasne s objavom i zašto!

Moguće je loše izvješće zbog onih 50 milijuna kuna što im je “ovršila” Podravska banka. Ne znam kako će se to knjižiti i prikazati.

Novac od podravske banke je vec bio u rezerviranjima za izvjesce u 2015, tako da nece ici u trosak u cijelom iznosu za prvi kvartal!

moguće! pogotovo kad vidimo da je DDJH porastao peko 100% iako ugovara znatno manje količine poslova (a o profitabilnosti istih ne treba niti govoriti)

Ignore: KressoM, delux

u planu mi je prodati do ljeta 1/4 dionica jer trebam novac za nesto drugo.

e sad, ovo mi je prihvatljiva cijena ali mislim da to moze i bolje kad se finalizira ugovor u norveskoj i ako bude pozitivan izvjestaj. a moze i gore ako se ukljuci jaca prodaja i bude negativan izvjestaj.

sta napraviti?

New Report

Close