Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
možda su ulagači ipak shvatili koliki je to posao od 1,27 milijardi kuna pa su započeli akumulirati dionice DLKV
možda su ulagači ipak shvatili koliki je to posao od 1,27 milijardi kuna pa su započeli akumulirati dionice DLKV
Natovarili su upravitelji fondova svoju “rodbinu” pa je sada mogu i pustiti s lanca. Tko nam što može ovo je lijepa naša “uhljebnička”,
@banana
sumnjam da će samo tako pustiti DLKV s lanca, ali nije ni bitno, bila bi šteta sada se ne nakrcati po ovim cijenama jer jednom će krenuti kako treba- nezaustavljivo, a onda će ovo višegodišnje životarenje na ZSE biti debelo naplaćeno 😉
pih,,samo 10% odbijanac .,,
@Bananarama,
“Natovarili su upravitelji fondova svoju “rodbinu” pa je sada mogu i pustiti s lanca. Tko nam što može ovo je lijepa naša “uhljebnička”, ”
To ste Vi pročitali iz čega ??? iz graha pretpostavljam??
Ako imate informaciju to je kriminalno djelo i ja ću ju prvi proslijediti HANFI, samo ju objavite i bilo bi u interesu svih nas malih da se jednom tome stane na kraj. Ukoliko je stvarno iz “graha”, nemojte više.
Ja sam je nabavio
i ja sam samo davno, nažalost..
Zato jer je tad cijena bila puno viša 😀 Meni je npr. prosjek blizu 17kn, a počeo sam ulaziti pocetkom prošle godine kad je bila 15kn