DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 09:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kolko se ja sjećam neki dan se prodavala po 9 kn, sad je 10,30. A vjerojatno će još rast jer bi i crobex trebao nastaviti rasti, tako da vam ova vaša izjava ne drži vodu

traktor111@
Naravno da Vas je strah dokupiti jer ne pripadate u gore navedenu elitu povlaštenih.

Kolko se ja sjećam neki dan se prodavala po 9 kn, sad je 10,30. A vjerojatno će još rast jer bi i crobex trebao nastaviti rasti, tako da vam ova vaša izjava ne drži vodu

Bila je cijelih možda sat vremena po 9 i nešto sitno kuna i onda se prije jučerašnjeg velikog prometa opet vratila na razine od 9,80kn-10,30kn i trenutno nakon svega je na 10,30, što ne znači da neće ići dolje.
Volio bi da ode gore, ali tek ako dosegne 11kn, onda možemo govoriti o vidljivijem trendu rasta, jer ovo je sve marginalno i jedva značajno

“oko 11kn možemo govoriti o vidljivijem trendu rasta”…ni sa tim se ne slažem. Pitajte one koji su kupovali po 20, 30, 40 kn, štoim predstavlja cijena od 11kn. Isto ko i vama ovo što vam ja sad pišem.
Inače od 9 do sad skoro 15%

"oko 11kn možemo govoriti o vidljivijem trendu rasta"…ni sa tim se ne slažem. Pitajte one koji su kupovali po 20, 30, 40 kn, štoim predstavlja cijena od 11kn. Isto ko i vama ovo što vam ja sad pišem.
Inače od 9 do sad skoro 15%

Stvar je u tome što je 98% nas kupovalo po čak desetorostruko većim iznosima od 20, 30 ili 40 kn, pa nam ti mizerni rastovi koji se istope za dva dana ništa ne znače, odnosno ne znače nam puno

Kolicina za prodaju je u stalnom opadanju

staro stanje PBZ D.D. 151.114
novo stanje PBZ D.D. 136.102
fino kipa ovaj dečko.
Još malo.

staro stanje PBZ D.D. 151.114
novo stanje PBZ D.D. 136.102
fino kipa ovaj dečko.
Još malo.

Ništa Vi ne kužite! Taj ne kipa nego “prekipava” i lovi.

Što obožavam ove postove, tipa lov u mutnom itd itd. Prva stvar iza PBZ skrbničkog se krije strani fond. Kako znam, znam jer su me onomad brokeri zvali da im prodam ono što sam kupio na dokapu. jer imaju stranca koji kupuje. Zato sam se i ja zaletio pa dokupljivao, zato se dobro toga sjećam. Druga stvar koliko moze taj netko zaraditi da bi se uopće igrao na taj način. Kolega Bananarama rekao bih da je to moguće ali ne vjerujem da je netko toliko savble da to radi iz jednostavnog razloga što onaj koji prodaje je kupovao oko 16 znam iz gore navedenih razloga a i vi to mozete provjeriti na skdd računui svojem kad je ušao u top 10 i kad je kupovao. da bi se sad iskrcavao i prebacivao na racun kod kojeg mora platiti porez 20 posto. Znaći osim gubitka 6 kuna još dodatno mora dati 1,2 kune ako mu se vrati cijena dionice na 16 plus 20 lipa za svaku kunu iznad 16.
Ukoliko netko ne odradi sad neki9 veći paket od 100-200 tisuća komada nažalost nema nikakve urote u ovome. Činjenica je da mali kupuju veliki se iskrcava.

Još 10 radnih dana i taj je vani…..

Nisam napisao da lovi u mutnom nego da lovi. Na taj način se na ZSE-u i kupuju dionice već godinama. To porez i po koliko je tko kupio a po koliko prodao moš mačku o rep objesiti. Ovdje je sve dozvoljeno.

za sve one kojima i dalje nije jasno u kojem su sektoru

izdvojite sat-dva da i pročitajte
Vaš link …

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

New Report

Close