DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 02:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moras vise citati, dalekovodu pripada 350 milijuna

Hvala Vam. Hidroelektri pripada 469 mil kn, nisam mogao nigdje iskopati koliko toga je DLKV…

HDEL je podizvođač……ako ne znate što to znači, onda nemojte dalje ni pisati…

ovdje više ni lipe, pa neka izvode što hoće, meni je dovoljno bilo dosta izvođenja predstave i do sada

ovdje više ni lipe, pa neka izvode što hoće, meni je dovoljno bilo dosta izvođenja predstave i do sada

kolega nikad nije kasno doći k pameti.

who dares, wins

kolega nikad nije kasno doći k pameti.
[/quote] bojim se, da se ovdje u mom slučaju ipak radi o iznimci, kasno sam uočio da je ovdje na djelu čista manipulacija kroz PSN, da se malo dobije na vremenu, jer para odavno u firmi nema, još im ja dokapitalizirao, bolje da sam dao za izgradnju novog krila u Remetincu

kolega ovdje je bitka za vlasničke odnose. bolje da firmu otme čović nego tipurić. što se tiče dokapa to je sitna lova za ovu firmu. dokap 10% njihovog godišnjeg bruto prihoda. ako čović bude mogao čekati, a ne vidim zašto ne bi, bit će milijarder.

who dares, wins

a kaže taj isti Čović da ga bogaćenje ne zanima 😀
http://www.vecernji.hr/biografije/vlado-covic-451

je kolega. likove iz dalmatinske zagore novci nikad nisu zanimali. samo pršut, vino i pisma. kao i pokojnog matana iz prosjaka i sinova.

who dares, wins

Balkan je poznat po humanitarnom radu…

Kolega, pa konsolidator ionako već ima 60%, i sva prava koja time proizlaze.

Citam malo ove komentare 1.8. – 2.9.2013. do dokapitalizacije.
Ima normalnih komentara (malo), ali i znacajnih i teskih gluposti.
Kako bi danas iz ove perspektive izgledala realna prognoza za sljedecih godinu dana? 🙂

New Report

Close