Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Ogromni dugovi su postojali i prije.
Dakle da zaključim minitemu , odgovor je definitivno 7 u kombinwciji s nelikvidnošću burze. Sve ostalo je na strani Dalekovoda.
ljepo je kad znaš da ce dionica na 7 kuna. win win situacija. ako ih imas, prodaj ih pa kupi po 7, ako ih nemas pricekaj 7, zaradit ces u oba slucaja. ajde da bar netko zaradi kad mi ostali pušimo 🙂
8. PBZ D.D. 151.114 0,61%
-16.727 kom.
skrbnički prodaje, nema puno. mirovinac miruje 3 tjedan zaredom.
8. PBZ D.D. 151.114 0,61%
-16.727 kom.
skrbnički prodaje, nema puno. mirovinac miruje 3 tjedan zaredom.
Ne znam, nek prodaje tko hoće, ja sam “malo” dokupio i zasigurno je da ću do kraja godine na ove kupljene morati platiti porez ako ih prodam. Jadna država za koju dioničari moraju kruh zarađivati na ovako nelikvidnom gubitničkom tržištu! LP!
Jedini problem ovdje bi moglo biti kvartalno izvješće jer neznam kako će knjižiti onih 50 milijuna kuna što im je “popapala” Podravska banka. Ali da je toliko katastrofična situacija kao što se želi prikazati, sumnjam!
DLKV-R-A 10,30 759 7.817,70 11.4.2016. 10:54:55
Prodaje: DLKV-R-A
Ukupno na prodaju:92121
Količina Cijena
759 10,35
ovo je ludilo od trgovine. kupiš 759 kom i odma staviš na prodaju za 5 lipa skuplje. ovi fondovi su toliko prozirni da su dojadili više i bogu i narodu.
Ne znam, nek prodaje tko hoće, ja sam "malo" dokupio i zasigurno je da ću do kraja godine na ove kupljene morati platiti porez ako ih prodam. Jadna država za koju dioničari moraju kruh zarađivati na ovako nelikvidnom gubitničkom tržištu! LP!
Koliko je meni poznato (a možda griješim, treba provjeriti) porez se treba platiti samo na razliku između cijene po kojoj si kupio i cijene po kojoj si prodao, odnosno ako si ostvario dobit na toj razlici cijene platit ćeš porez, a ako si ostvario gubitak, porez se ne plaća. U dohodak ne spada iznos cijene po kojoj si kupio dionice, nego samo razlika cijene kupljeno prodano.
Spominje se u novinama neki opaki konozorcij.
“Franjo Luković kao predstavnik hrvatske grupacije među kojima su Siemens, Končar, Pastor, Tehnika, Dalekovod, Allianz i Zagrebačka banka, Ivicom, EIHP i Uljanik”
Dana 08.04.2016. je objavljeno slijedeće:
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/zgEWnGWq4bponUdpFK6ozQ==.pdf
Iz toga proizilazi za one koji ne znaju da će Zajednica ponuditelja DIV, Dalekovod i Zagreb montaža sklopiti ugovor s HŽ infrastrukturom na 1,239 milijardi kuna pod uvjetom da dostave garanciju banke na 123,9 milijuna kuna i to sve do 01.05.2016. radi slijedećeg razloga:
No obzirom da se u HR pripremaju veliki projekti ne sumnjam da će biti puno posla po dobrim cijenama, kao u prethodnom postu spomenuti
i slijedeća elektrana koju će netko trebati spojiti na elektroenergetski sustav u RH:
http://www.radioslavonija.hr/2016/03/26/cermakova-elektrana-jeftinije-grijanje-i-2000-radnih-mjesta/
http://www.seebiz.eu/cermak-uskoro-krece-s-gradnjom-plinske-elektrane-u-slavonskom-brodu/ar-132435/