Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Ma na ZSE je lako bilo koju dionicu (čak i HT) otjerati u minus koliko želite s strašno malo novaca čak i za najmanjeg ulagača.
Čemu npr. taj s TOP 8. prodaje 3.000 kom što je smiješan iznos i za najmanje ulagače na ZSE-u?
Svi su napali sa svih strana s crnim podacima, a tvrtka zapravo posluje najnormalnije (čak su i ona utužena sredstva bila otprije stavljena sa strane pa sad nemaju nikakvog utjecaja na poslovanje), ostvaruje konstantnu dobit iz kvartala u kvartal, ima samo dosad ugovorenog posla za godinu-dvije, a vidimo da ih prilično uspješno dobiva, tako da bi se sada nova uprava već i mogla “pohvaliti” s kojim većim.
A onda će Vam dionica kamo?!
Zato oprezno s procjenama oko kretanja cijene jer ste svi izgleda upregli kao da može samo padati.
A stalno ne pada čak ni tvrtka pred stečajem, a kamoli tvrtka koja se zapravo tek “nanovo rodila” i koja će tek imati što pokazati u sljedećim godinama, kao vodeći hrvatski izvoznik.
Ma na ZSE je lako bilo koju dionicu (čak i HT) otjerati u minus koliko želite s strašno malo novaca čak i za najmanjeg ulagača.
Čemu npr. taj s TOP 8. prodaje 3.000 kom što je smiješan iznos i za najmanje ulagače na ZSE-u?
Svi su napali sa svih strana s crnim podacima, a tvrtka zapravo posluje najnormalnije (čak su i ona utužena sredstva bila otprije stavljena sa strane pa sad nemaju nikakvog utjecaja na poslovanje), ostvaruje konstantnu dobit iz kvartala u kvartal, ima samo dosad ugovorenog posla za godinu-dvije, a vidimo da ih prilično uspješno dobiva, tako da bi se sada nova uprava već i mogla "pohvaliti" s kojim većim.
A onda će Vam dionica kamo?!
Zato oprezno s procjenama oko kretanja cijene jer ste svi izgleda upregli kao da može samo padati.
A stalno ne pada čak ni tvrtka pred stečajem, a kamoli tvrtka koja se zapravo tek "nanovo rodila" i koja će tek imati što pokazati u sljedećim godinama, kao vodeći hrvatski izvoznik.
vrlpo dobro razmišljanje..
naše tržište je kriminalno jer se s malim iznosima cijena može dobro izmanipulirati
pozotiva2
molim vas da ne širite optimizam još nekoliko dana da ne moram kupovati po 11 npr, naime, ja bih radije po ovih 9,5 koliko je jutros bilo..
Ok?
Plavi, NAŠA mala igrica će biti završena, kao što sam prethodno napisao, 30.05.
Taj datum sam napisao jer sam pretpostavljao (a uvjeriti ćemo se uskoro svi skupa) da će do tada izaći još jedno dobro i još bolje izvješće.
Kako sada vidim, što se tiče cijene dionice na taj dan, očigledno neće biti po mom (i tu već sad priznajem “poraz” u NAŠOJ igrici), iako sam i sad mišljenja da će u igrici DLKV-VDKT “tko se zadnji smije” (koju ovim putem NE započinjem) rezultat biti drukčiji.
Pozdrav kolega PLAVI
I nisi morao baciti ovaj uranjeni podsjetnik, SAM bi se ja javio 30.05. bez obzira na rezultat 🙂
Upravo Državna komisija objavila od odbija žalbu Swietelsky Baugesellschaft i Comsa i Acciona Mantenimiento de Infrastructuras kao neosnovana. Prema tome Dalekovod, DiV i Zagreb Montaža su dobili posao na izgradnji pruge Dugo Selo – Križevci….prelijepa vijest za kraj radnog tjedna
više na http://pdf.dkom.hr/15668.pdf
Pa ako cijena nije rasla nakon pptpisa ugovora sa norvezanima…zasto bi sada rasla za isti iznoa ugovora kao u norveskoj?
Upravo Državna komisija objavila od odbija žalbu Swietelsky Baugesellschaft i Comsa i Acciona Mantenimiento de Infrastructuras kao neosnovana. Prema tome Dalekovod, DiV i Zagreb Montaža su dobili posao na izgradnji pruge Dugo Selo – Križevci….prelijepa vijest za kraj radnog tjedna
više na http://pdf.dkom.hr/15668.pdf
Eto vidiš kako nije sve crno (zapravo je više bijelo) na ovoj dionici!
Sad bi prema nekima opet trebali na 9 čak i nakon neke ovako pozitivne vijesti!
Stvar je zapravo da i nema neke negativne u vezi ove dionice!
Dobar je današnji prodavač što je prosuo po bidu par minuta prije objave ove vijesti u 16 h.
Mogao je proći prilično bolje. Samo pitanje za milijun je zapravo je li htio proći bolje, ili dionice idu iz ruke u ruku samo radi rušenja cijene.
Meni osobno ne smeta jer nemam ni 1/10 Dlkv koliko bih htio, tako da nemam previše protiv rušenja.
Ali samo želim da bude kako ono lijepo kaže pjesma: “nazovi stvari pravim imenom”, i nema nikakvih problema u tome!!!
A ne da se muljamo!
Uživajte!
Sad desno usporedite stanove po kvadratu i cijenama…..