DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 13:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,75
17.804
4,753
3,74
3,76
0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

velika većina dugova se odnosi na sky office. to je nekako ispalo dalekovodu iz ruku jer ga se baš nigdje ne pominje kao vlasnika. proporcionalno tome valjda su i ti dugovi prešli na nekog drugog. stalno se tu mlati prazna slama o dugovima ali niko ništa konkretno da napiše.
Vaš link …

who dares, wins

Iskreno, mislim da piše u onom dokumentu od dokapu što DLKV sve posjeduje i što je sve pod hipotekom. E sada jedno pitanje za sve, dali je jedan toranj Sky Office i dalje vlasništvo DLKV-a?, ja sam se stvarno pogubio:)

evo sam sebi odgovaram….e sada ne znam što je nakon toga bilo, ali po ovome imaju jedan toranj u sky-u
http://www.dalekovod.hr/EasyEdit/UserFiles/Investitori/DLKV-Prospekt-uvrstenja-dionica.pdf

95 str

čini mi se da toranj više nije vlasništvo dalekovoda već da je to banka uzela. papire o dokapu nisam čitao jer u njemu nisam ni sudjelovao. dionice skorih dana ne mislim dokupljivati jer će to još niže bez obzira da li je to opravdano ili nije.

who dares, wins

Ne dokupljujte nista jer ovo se prodaje daj sta das, zato strpljivo jer nece dionica nigdje pobjeci, govorim zato jer sam naivno kupovao slusajuci basne od uprave i izbacivanjem stalno clanaka o novim poslovima, cuvajte novac

čini mi se da toranj više nije vlasništvo dalekovoda već da je to banka uzela. papire o dokapu nisam čitao jer u njemu nisam ni sudjelovao. dionice skorih dana ne mislim dokupljivati jer će to još niže bez obzira da li je to opravdano ili nije.

a ne može banka to samo tako uzet, a da nisu dugovi pali….onda bi isto uzeli i ZG Montaži…..tako da mislim da tvoje ne drži vodu

Ne dokupljujte nista jer ovo se prodaje daj sta das, zato strpljivo jer nece dionica nigdje pobjeci, govorim zato jer sam naivno kupovao slusajuci basne od uprave i izbacivanjem stalno clanaka o novim poslovima, cuvajte novac

i mene su ozenili kao mladog majmuna vijestima i pričama. sad čekam 29.4. izvještaj pa da vidimo di smo.

Idemo ukratko da ne ožene neuke…
DALEKOVOD ULAGANJA d.o.o. – vlasnik je istočnog tornja „Sky Office Tower“
Zapadni toranj je u vlasništvu OFFICIUM PARTNER d.o.o. koji su pak u vlasništvu ZAGREB-MONTAŽA PROPERTY MANAGEMENT d.o.o.; nekada dio Zagreb Montaže sada u vlasništvu razno raznih likova (može se vidjeti na sudskom registru)

Istočni toranj (vlasništvo Dalekovoda) je iznajmljen HT-u od 2013. godine. ZSE link

Ulaganje u Sky Office poslovnu zgradu je u iznosu od cca 100 M€ od čega je dalekovod vlasnik 50 %; tako da priče da su banke uzele dalekovodu Sky Office su laži…

Također tu na forumu se vuku priče da je dalekovod ulaganjem u vjetroelekrane izgubio puno novaca i da sada te elektrane ne može ni prodati ni darovati; samo puste laži…

Ljudi informirajte se prije ulaganja u dionice, malo pročitajte prospekte, malo obavijesti, malo izvještaje, malo istražite povezane firme itd….nemojte kupovati dionice na osnovu nečijeg pisanja na forumu.
Npr. jedan od prijašnjih postova glasi kako je onima koji su dokapitalizirali dalekovod po 10 kuna bilo lako prodavati prije ali da sada neće ispod 10 kn (jer su po toj cijeni dokapitalizirali)….malo razmislite, onaj tko je kupio nešto po 10 kn, pa prodao 50 % toga po 15 kn, po kojoj cijeni može prodati ostatak da i dalje bude u plusu???
Prema tome lako dionica može završiti i puno niže od spomenutih 10 kn. Što ne znači da dionica ne vrijedi 10 kn ali i više ili manje kuna…

a ne može banka to samo tako uzet, a da nisu dugovi pali….onda bi isto uzeli i ZG Montaži…..tako da mislim da tvoje ne drži vodu
[/quote]
a šta ako montaža nije uletjela u kreditni balon i uredno servisira svoje dugove?

who dares, wins

Evo sada sve istražio, napokon uhvatio vremena:)
Vlasnici su trenutno:
50% Dalekovod ulaganja
50% OFFICIUM PARTNER D.O.O.
http://e-izvadak.pravosudje.hr/detalji-uloska.htm?ulozakId=166707300085&sudId=85
Tu ćete jasno vidjeti i sve što je na C listu….

@verdi

prvo me zanima koliko imaš dionica DLKV-a?, a drugo, servisiraju se kamate od najma. Cijeli jedan toranj je iznajmljen, to je gosp. Mudrinić dobio nalog da preseli sve tamo, da spasi taj projekt, jer bi u protivnom sve tek onda otišlo k vragu.

Također ako je netko dao 500 mil kuna kredita, onda ta zgrada toliko i vrijedi. Pa eto znate da imate barem 250 kn manje obveza u pasivi kada bi se ovo prodalo. A ja sam zagovornik da se proda!

Neizvjesnost je uvijek bila prilika ili neprilika za ulaganje. A ovdje neizvjesnosti ima na pretek. Npr. – da li će sud odbaciti žalbu žalitelja koji se žalio na natječaj oko pruge koji je Dalekovod za zajednicom ponuditelja po drugi puta osvojio . Nisu male pare u pitanju. A ugovor se mora potpisati do 01.05.2016., inače odoše pare od EU-a dalje.Nadalje – što je zaista sa tom prodajom vjetroelektrana, gdje je zapelo. Kako se prošlo na zadnjim međunarodnim natječajima, da li se što posla još iznjedrilo. Kada se dobiju jasni odgovori na ova i još neka pitanja onda će biti i ulagača. Do tada i dalje krš i lom!

Ima tu toga toliko da nebi ni bio u Alenovoj koži, a niti bilo koga od njih. Evo po ovome možete vidjeti da su prihodi od najma sky offica 36 mil kuna godišnje, a 24-26 odlazi smo na kamatu godišnje, što znači da se jako malo, gotovo ništa ne otplaćuje glavnica….

Ima tu problema, i ono što treba je prodati sve, sky, vjetroelektrane, sve nepotrebne zgrade itd…. al gdje su veliki problemi, tu je potencijalno i veliki prinos.

Moj prosjek je 15,8 kn.

New Report

Close