Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,75 | 17.804 | 4,753 | 3,72 | 3,76 | 0,53% |
oni pritiscu. sami sebe?
Nije bitna trenutna cijena, bitno je poslovanje nakon PSN-a, to što se radi s cijenom je pomalo smiješno. Isto tako gledajte da trenutni vlasnik DLKV nije njegov prirodni vlasnik. I kada tada će prodavati svoj udio, po kojoj cijeni opet ovisi o poslovanju DLKV-a.
Al da, teško je gledati -50-70%….a pogotovo jer sada se događa da prodaju oni i koji nisu mislili(neovisno o fondu)
MM iz djure ovdje..vise bi uzeli profita
bojim se da su od toga odustali i da zato prodaju ovako preko H naloga….do 11 kn ima nekoliko 500H naloga (5.000 komada) pa i 1000H (vjerojatno 10.000 komada). pritisak na prodaji postaje neizdrživ koliko god se oni trudili prikriti prodajne namjere H nalozima
[/quote]
Ovo izgleda kao kada se ono netko istovarao na OPTE pa spustio cijenu do 1.1 ili tako negdje.. kasnije se naravno cijena vratila ovdje gdje je sada.
Lako je bilo prodavati iznad 10 onima koji su ih kupili/dobili po 10.
Da vidimo tko će sada imati m… to raditi ispod 10!???!!!
Kad je bal nek je bal, neka sipaju ispod 10 kad već imaju tu želju i ne vjeruju u dobranu perspektivnost ove tvrtke.
Jer suludo je toliko rušiti cijenu tvrtke koja konstantno ostvaruje solidnu dobit, uredno podmiruje sve obveze i ugovara prilično velike poslove iz godine u godinu, sa 18 kn na skoro pa 9, bez da se nešto značajno dogodilo!?!?!
Nekakva je radost u meni, a imam dionice DLKV ?!? Pretpostavljam da je to zato što mi je svejedno bila dionica 9,10 ili 14kn.
Kad je bal nek je bal, neka sipaju ispod 10 kad već imaju tu želju i ne vjeruju u dobranu perspektivnost ove tvrtke.
Jer suludo je toliko rušiti cijenu tvrtke koja konstantno ostvaruje solidnu dobit, uredno podmiruje sve obveze i ugovara prilično velike poslove iz godine u godinu, sa 18 kn na skoro pa 9, bez da se nešto značajno dogodilo!?!?!
zašto bi bilo suludo oboriti cijenu i vršiti jeftiniji dokup od onih koji su dobili dionice na ime duga i sad im je dosadilo čekati a treba im keš? mene samo čudi da to prije nisu napravili. masa tih vjerovnika ima dionice prvi i zadnji put i prodat će ih bez obzira na trenutnu cijenu. dugoročnim kupcima što niže to bolje.
zašto bi bilo suludo oboriti cijenu i vršiti jeftiniji dokup od onih koji su dobili dionice na ime duga i sad im je dosadilo čekati a treba im keš? mene samo čudi da to prije nisu napravili. masa tih vjerovnika ima dionice prvi i zadnji put i prodat će ih bez obzira na trenutnu cijenu. dugoročnim kupcima što niže to bolje.
[/quote]
Upravo to. Al i to sve postaje nebitno, jer bitno je da DLKV opstane još 2-3 godine do se sve rate ne plate.
ti dalekovodovi krediti, rate i td. su velika misterija. valjda je novac na nešto i utrošen pa je ostala neka imovina. čović je s njima sudjelovao u izgradnji sky office pa vrlo dobro zna zašto je ušao u dokapitalizaciju. neko reče da on nije prirodni vlasnik. sigurno je bliži tom poslu od tipurića i ekipe.
Naravno da je ostala imovina, al je pitanje koliko je rentabilna ta ista imovina. Nije ni dobro da se od core biznisa CASH FLOW gura u kredite kojima je kreditirana imovina koja daje povrat <2%....