DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovdje ima dionica za rasprodaju, jedno par godina 🙂

Sumnjam

Je li ovdje stala rasprodaja od ovih glavnih ili je samo predah da se napuni bid?
samo predah

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Predah i muka ti je još 9 kvartala, točnije još 2 godine…..ako do tada NT bude bio zadovoljavajući, onda možeš očekivati trenutnu cijenu X3……ako ne bude, e onda si izgubio sve…..

Nema kod ove dionice cile mile, ili jesi li nisi i to je realnost

Predah i muka ti je još 9 kvartala, točnije još 2 godine…..ako do tada NT bude bio zadovoljavajući, onda možeš očekivati trenutnu cijenu X3……ako ne bude, e onda si izgubio sve…..

Nema kod ove dionice cile mile, ili jesi li nisi i to je realnost

Kolega je mislio na predah do nove rasprodaje. Ovi H nalozi na bidu ukazuju kao i do sada na nastavak rasprodaje samo što je trenutno teško potaknuti nove kupce na kupnju. Uzalud Vam ti H nalozi na b idu. ZSE je mrtvac!

kretanje cijene ove dionice ne može nitko živ predvidjeti ali je sa procijenom poslovanja ipak nešto lakše.
Vaš link …[/url]

who dares, wins

bilo kako bilo ja sam jučer kupio blizu 2000 komada.vratio sam se nakon što sam prošle godine prodao po 18,30 kuna jer se ta cijena dugo vrtila pa mi je bilo dosadno.sada kada vidim da su jače dionice dobrano povukle i nema šanse da ih kupim po ovim cijenama probat ću se malo zaigrati sa DLKV i po potrebi dokupljivati.

Sa svakim dobivenim (potpisanim) poslom, objavljen je rok realizacije. Pobrojite u zadnjih 3 godine poslove s realizacijom u 2016 g, zbrojite cifre pa će te vidjeti koliko će samo od inozemnih tržišta biti prihoda u ovoj godini.

Nije mi jasan ovaj igrač ili više njih koji svaki dan investiraju par sto kuna da bi cijena završila na high??? Jel ima netko logično objašnjenje?? Sve dok imamo jednog prodavatelja a malo onih koji bi kupili neće cijena nikud. Nije mi jasna potreba da se svaki dan čim cijena padne mora lupit po asku neka smješna količina kako bi se koliko toliko održala cijena umjetno. Pustite cijenu neka pada, maožda se i netko tada uključi za stvarno kupovati, tako i tako ne može nitko s ozbiljnijom količinom izaći lagano a da ne sruši cijenu.

Nije mi jasan ovaj igrač ili više njih koji svaki dan investiraju par sto kuna da bi cijena završila na high??? Jel ima netko logično objašnjenje?? Sve dok imamo jednog prodavatelja a malo onih koji bi kupili neće cijena nikud. Nije mi jasna potreba da se svaki dan čim cijena padne mora lupit po asku neka smješna količina kako bi se koliko toliko održala cijena umjetno. Pustite cijenu neka pada, maožda se i netko tada uključi za stvarno kupovati, tako i tako ne može nitko s ozbiljnijom količinom izaći lagano a da ne sruši cijenu.

Mozda mu se zadnja racuna za margin kredit.

Tvrtka Dalekovod d.d. je dana 01.04.2016. zaprimila obavijest
da je
je PBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fond

kategorija B pao ispod praga od 5%
glasačkih prava u izdavatelju dionica DALEKOVOD d.d.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

@imenjače
I?, što s tom informacijom

Imamo veći problem jer 4 mjeseca su prošla a ni traga ni glasa od nove uprave, dao bog da su toliko zaposleni da ne stignu ni pričati, u što čisto sumnjam…..

Imamo veći problem što nema komunikacije za buduće poslove itd……

Pa to ja cijelo vrijeme govorim. Di su novi poslovi?

New Report

Close