DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 01:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

do sada su fondovi gurali dionicu na 10 kuna, a od sada će je samo oni moć zadržati na 10.. čini se..

bez brige budite, jedan PBZ koji je najvise prodavao do 10 kuna ima jos 1 214 000 dionica. sigurno im nije u cilju da dionica bude 5 kuna. ipak su ogromni novci u igri.

bez brige budite, jedan PBZ koji je najvise prodavao do 10 kuna ima jos 1 214 000 dionica. sigurno im nije u cilju da dionica bude 5 kuna. ipak su ogromni novci u igri.

a čuj, ovo je HR=apsurdistan,, njima je u cilju to prodat što jeftinije nekome na privatni račun da pobere vrhnje i tako nikome ne odgovaraju za loše vođenje portfelja nažalost,,
ne samo DLKV nego općenito, kad je netko završio iza rešetaka i da mu se oduzela imovina??

@bugs
ne znam, nisam pesimist. vjerujem da ce doci kraj lopovluku nakon sto su propale silne firme. mozda sam samo naivan 🙂

da dam i ja mali kratki osvrt.
Nisam vlasnik ove dionice, ali po ovim cijenama je vrlo vrlo primamljiva.
Reralno je riječ o najboljem građevinaru sa dobrom izvoznom konkurentnosti.

Bitno je da na hr tržištu oni nemaju konkurenciju.
Opterećeni su dugovima, no sada u vrijeme ekstremno jeftinih kamata je to nebitno, čak mogu i profititrati refinancirajući postojeće kredite sa manjim stopama, i tako automatski uštediti / zaraditi velike novce.
Koliko znam , to i čine..
Bitno je da imaju trenutno jako puno posla..

Bajno nije, ali čini mi se ok na ovim razinama.

@prognostik, kod tebe je sve jasno.
sa tvojim analizama idemo na 9, pa na 8, pa na 10, pa na 7,50 …. .. tehnička analiza savršeno funkcionira 🙂

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Rekli su da imaju mogucnosti dobiti i vece poslove…ali da trebaju vece garancije banaka…
Ako oni uspiju preokrenut poslovanje…u odrzivo, ovdje se moze ocekivat jako veliki povrat…u nekoliko stotina %…ali treba biti i jako strpljiv…tu nista nece dogoditi preko noci. Milijarda kuna dugova nije malo. Trebat ce godine da oni to rijese.
A ako nas stvarno ceka nova svjetska recesija…bit ce: povuci ga, potegni, Đole….kako bi rekao Šojić

Odnekud mi poznat ovaj lik sa “tjeralice”!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-drzava-u-3-godine-naplatila-tek-desetinu-duga-u-kriminalnim-predstecajnim-nagodbama/881880.aspx

nesto se općenito dešava pozitivno, što znači dobra prilika za istovarit 5000 komada kod nas 🙂

još jedan gigant ode u povijest
Vaš link …

who dares, wins

Je li ovdje stala rasprodaja od ovih glavnih ili je samo predah da se napuni bid?

Ovdje ima dionica za rasprodaju, jedno par godina 🙂

New Report

Close