Dakle, da zaključim. Danas će DLKV roknuti po vašem nepogrešivom g. Bolingeru još cca 6 %.
Ajde da vidimo pa da završimo tu temu.
P.S. šta kaže Bolinger ako ja na kraju dana namjerno radi njega pokupim s kupnje par dionica samo da On ne bude u pravu 🙂
decki, vi posto sve znate, lagano se opustite i uzivajte. ako trebate kupiti pricekajte 10, ziher ce tamo doci posto bida jedva da ima, ako trebate prodati stavite se na 12 da vas PBZ simulacijom pokupi jer vjerovatno i znate da vise od 12 nece ici. ako ne zelite prodati cekajte da se PBZ isprazni, godinu dve ili pet, tko ceka taj i doceka 🙂
Dakle, da zaključim. Danas će DLKV roknuti po vašem nepogrešivom g. Bolingeru još cca 6 %.
Ajde da vidimo pa da završimo tu temu.
P.S. šta kaže Bolinger ako ja na kraju dana namjerno radi njega pokupim s kupnje par dionica samo da On ne bude u pravu 🙂
jel’ ovo g.Bolinger prodao nešto sitno po 11,33 samo da uštima krivulje, a lijepo se kupuje po mojoj cijeni od 12,xx kn
mozda zato sto smo svi mi "prodavaci" u minusu po 20-30-xx% i vjerujemo u dalekovod a oni sto su je spustili do 10kn igraju igru. kad imas preko milion dionica mozes birat u kojem ces smijeru da ide cijena.
ovdje sa nekoliko tisuća možeš odrediti da li će dnevna biti u plusu ili minusu
Ma sad vidim da je g. Bolinger prodao u zadnjoj transakciji čitavih 80kom po 11,30kn čime je došlo do ovog 2,9X% pada. To je jedina danas transakcija koja je pad u odnosu na jučer.
Jesi to ti prodao prognostik sukladno mom P.S.u ili g. Bolinger.
Sorry, nisam mogao izdržati.
Sada je stvarno THE END na ovu temu.
Slijedeci tekst govori o buducnosti HR gradjevinarstva
Dakle, ne želiš riskirati.
Pošteno.
Uklapa li se dalekovod u ovu priću ?
Vaš link …
Prvo pruga Dugo Selo Krizevci, a onda idemo u Iran. Jedanaest dana je proslo i nema nikakve zalbe na stranicama http://www.dkom.hr sto znaci da ce Dalekovod imati otvoren put za potpisati ugovor od 1.250.000,00 kn.
Badava od toga za nas kad se ovdje prije toga sve priprema za jeftino preuzimanje firme. Dakle budući vlasnik će “obrati bostan” a nama ostaju samo gubitci.iz prošlosti.
http://www.dkom.hr/default.aspx?id=260
evo i opet