DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dakle, da zaključim. Danas će DLKV roknuti po vašem nepogrešivom g. Bolingeru još cca 6 %.
Ajde da vidimo pa da završimo tu temu.

P.S. šta kaže Bolinger ako ja na kraju dana namjerno radi njega pokupim s kupnje par dionica samo da On ne bude u pravu 🙂

decki, vi posto sve znate, lagano se opustite i uzivajte. ako trebate kupiti pricekajte 10, ziher ce tamo doci posto bida jedva da ima, ako trebate prodati stavite se na 12 da vas PBZ simulacijom pokupi jer vjerovatno i znate da vise od 12 nece ici. ako ne zelite prodati cekajte da se PBZ isprazni, godinu dve ili pet, tko ceka taj i doceka 🙂

Dakle, da zaključim. Danas će DLKV roknuti po vašem nepogrešivom g. Bolingeru još cca 6 %.
Ajde da vidimo pa da završimo tu temu.

P.S. šta kaže Bolinger ako ja na kraju dana namjerno radi njega pokupim s kupnje par dionica samo da On ne bude u pravu 🙂

jel’ ovo g.Bolinger prodao nešto sitno po 11,33 samo da uštima krivulje, a lijepo se kupuje po mojoj cijeni od 12,xx kn

mozda zato sto smo svi mi "prodavaci" u minusu po 20-30-xx% i vjerujemo u dalekovod a oni sto su je spustili do 10kn igraju igru. kad imas preko milion dionica mozes birat u kojem ces smijeru da ide cijena.

ovdje sa nekoliko tisuća možeš odrediti da li će dnevna biti u plusu ili minusu

Ma sad vidim da je g. Bolinger prodao u zadnjoj transakciji čitavih 80kom po 11,30kn čime je došlo do ovog 2,9X% pada. To je jedina danas transakcija koja je pad u odnosu na jučer.
Jesi to ti prodao prognostik sukladno mom P.S.u ili g. Bolinger.
Sorry, nisam mogao izdržati.
Sada je stvarno THE END na ovu temu.

Slijedeci tekst govori o buducnosti HR gradjevinarstva

Posao strancima samo ako zapošljavaju u Hrvatskoj

Dakle, ne želiš riskirati.
Pošteno.

Uklapa li se dalekovod u ovu priću ?
Vaš link …

Prvo pruga Dugo Selo Krizevci, a onda idemo u Iran. Jedanaest dana je proslo i nema nikakve zalbe na stranicama http://www.dkom.hr sto znaci da ce Dalekovod imati otvoren put za potpisati ugovor od 1.250.000,00 kn.

Uklapa li se dalekovod u ovu priću ?
Vaš link …

Badava od toga za nas kad se ovdje prije toga sve priprema za jeftino preuzimanje firme. Dakle budući vlasnik će “obrati bostan” a nama ostaju samo gubitci.iz prošlosti.

http://www.dkom.hr/default.aspx?id=260
evo i opet

očekivano, velika je lova u igri.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close