cudno je da se nakon onakvog perioda “daj što daš” stvari odvijaju normalno. utisak je jos uvijek jak, samo cekam kad ce okinut po bidu 🙂
samo polako, sve će doći na svoje mjesto. Sada ide Q1, da vidimo kako se prihodi razvijaju, i u kojem to sve smjeru ima…..
Mora se čestitati prodavačima kad se ovako dobro drže i ne guraju se na asku.
S obzirom na nedavnih 10 kn, svaka čast kad ne dolaze u napast prodati po 20% višoj cijeni. Vidjet ćemo hoće li se to održati.
Čudne su igre na ovoj dionici!
mozda zato sto smo svi mi “prodavaci” u minusu po 20-30-xx% i vjerujemo u dalekovod a oni sto su je spustili do 10kn igraju igru. kad imas preko milion dionica mozes birat u kojem ces smijeru da ide cijena.
samo polako, sve će doći na svoje mjesto. Sada ide Q1, da vidimo kako se prihodi razvijaju, i u kojem to sve smjeru ima…..
Izvještaj Q3 bi mogao dati naznaku da li tvrtka ima održivo poslovanje obzirom na dug (ovdje mislim da li tvrtka može opstati isključivo na bazi izvoza, tj. da li je ugovorenim poslovima konkurentna i produktivna da može servisirati svoje obveze i poslovati profitabilno). Sve ostalo ugovoreno u RH je dodatni plus.
S obzirom na nedavnih 10kn??? Ma koliko je to nedavno kupljeno dionica po toj cijeni (usput rečeno min cijena je bila 10,17), da trebamo čestitati prodavačima što ne prodaju po 20% većoj cijeni?
Baš ništa čudno na ovoj dionici.
Čeka se par pozitivnih kvartalnih izvještaja i ode cijena. Ako i nakon toga naši fondovi i drugi domaći igrači ne reagiraju kupnjom. ne brinite, naći će se netko.
gornji boll, donji boll…ajde raspoložio si me pa idem s osmijehom na spavanje.
Ti stvarno vjeruješ u ta sr..a ?!?
Kokega TA možda pomaže na burzama.
Ova naša igra se ne može nazvati burzom.
Ovdje je sve u BDPu i psihologiji.
Naravno i u trenutnom i budućem poslovanju pojedine firme.
S obzirom na nedavnih 10kn??? Ma koliko je to nedavno kupljeno dionica po toj cijeni (usput rečeno min cijena je bila 10,17), da trebamo čestitati prodavačima što ne prodaju po 20% većoj cijeni?
Ma samo je zanimljivo to kako kad cijena poraste nitko više kao ne želi prodati.
Podsjeća me to na situaciju na IGH prije kratkog vremena, kad je cijena došla sa 90 na 110 više nitko nije htio dati po 110, a sada bi bili sretni da mogu dobiti i 80 i 70 kn.
Nije da svatko treba trejdati svaki dan, ali svakako uvijek treba biti na oprezu i osluškivati informacije.
Da vas zanima kolega čitali bi plan predstečajne nagodbe u kojoj to treba pisati.
Mene ne zanima pa nisam čitao.