DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 03:03
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

I ovaj natječaj u Makedoniji financira se EU novcem: Naziv natječaja: Priprema detaljne natječajne dokumentacije za izgradnju željezničke pruge na dijelu Kičevo u Makedoniji – Albanija kao dio Koridora 8 te priprema natječajne dokumentacije za nadzor nad radovima
Referentni broj: EuropeAid/133591/D/SER/MK
Vrsta: Javna nabava
Opis: Opći cilj projekta je poboljšanje željezničke infrastrukture za potrebe razvoja TNT mreže kroz uspostavu kontinuiteta u Koridoru 8, što će ujedno doprinjeti socio-ekonomskom razvoju regije. Specifični cilj označen je u nazivu natječaja, s naznakom da je potrebno izgraditi dodatna 63 kilometra željezničke pruge…

ovi koji konstantno drže cijenu dionice na ovim razinama svaka im čast, ja ne znam kolege jeste li svjesni što znači ovaj posao za dalekovod d.d., tj. koliki je ovo financijski kolač za firmu.pa ovo je već danas trebalo biti na 15 kn .
Pred 4-5 godina da. Danas ne. Jednog dana opet? Da.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

.pa ovo je već danas trebalo biti na 15 kn .
kojom metodom izracuna ili samo lupetanje cifre

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

fibonacci

@Orešković
ne visim po ovom forumu svaki dan, pa ne stignem odmah odgovoriti. Albanija je unutra, zato jer to nije bio otpisan prihod ili rezerviran vec redovan prihod sa malo dužim čekanjem :). Unutra je sve … i ja bih volio da je jos to extra, ali tada bi to stvarno bila bomba od firme.

Gdje vidis taj iznos?, ako je tu mora biti ili u RDG-u ili NT. Po kojoj ga stavku vidis?
[/quote]
nevidis ga izdvojenog .. pa kad je pod svim prihodima poslovnim nije mi jasno tvoje pitanje uopce…. gdje vidis da je isporucen vijak iz cincaonice u dugom selu??? nije u izvanrednim prihodima da bi ga vidio to mislim nije da se desilo to s Albanijom prije 20 godina pa da su to vec otpisali iz knjiga pa sad extra. To je prihod iz poslovanja.
Sad si i mene zbunio iskreno, ne znam gdje bih ga trebao očekivati ako je redovan. Ako ga nisu nikad ni optisivali i rezervirali?? Mozda grijesim

Baš sad gledam članak, radovi će trajati čak 4 godine (do kraja 2019.) tako da ionda i nije baš nešto previše kad se rastegne na toliko godina.

@Zack4U
Zašto bi to išlo u redovni prihod?, nagodba da ide u redovan prihod iz poslovanja?, jel imamo primjer bilo koje druge kompanije da je tako knjiženo?…stvarno to ne znam, pa pitam…….to je prihod iz razdoblja 2007-2011, dali mislite da je on uključen negdje u potraživanja?, ako je, onda nebi trebao biti uključen u redovna potraživanja, a nigdje ostalo nije oduzeta cifra od 52+miliona eura….ili možda je….
Nadam se da će revizorsko otkriti ovu nedoumicu

ispravak 52+miliona kuna:)

Trgovanje kao i obično…
Nema tu pomaka, nažalost.

@Oreskovic
Ako nije nigdje rezervirano jer je postojala izgledna šansa da se dobije taj spor onda nejde nigdje na rezarvaciju odnosno otpis. Tako biste mogli smuljati porez na dobit, to bi se koristilo non stop. A 50 milijuna kuna se negdje u hrpi pogubilo. Zato sam i rekao da mi se ipak čini da nema euforije da je ovo taman u okviru mojih projekcija. Uzmite poruke iz prosinca prosle godine ili početkom ja sam pricao da će biti oko 100 milijuna kuna EBITDA. Kažem u skladu s očekivanjima…
Ništa postali smo svi dugoročni investitori. :).

Oni sada na računu imaju 4 kn po dionici….dobar NT je ovdje krucijalan, ali i dalje je ogroman uteg obveze, sve, dugoročne, kratkoročne, onda kvartalne rate iz PSN-a…..
Al to je sve rizik za koji znamo. Napominjem profitabilnost poslova je ključ kao i NT, do sada je to oboje bilo upitno…..

Ovaj i dalje prodaje na asku uz jadnu potporu na bidu. Čak se ne usudi staviti ni jaču potporu na bidu. A ne može prodati neku veću količinu, jer jednostavno se više ne trguje ničim. Mora da svaki dan brokeri “grizu nokte” zbog ovako slabih prometa. Stat će sa porezima svakojakim i njima država na kraj. Opstat će par brokeraja u vlasništvu banaka jer im je to ionako sporedni posao. Aime!

New Report

Close