Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/IZ90SLcu3tBkfJ43iDq5FQ==.pdf
bomba od posla..nakon silnih peripetija, izgleda da su ovaj posao ipak dobili.
jako jako dobra vijest za Dalekovod..
Iako nisam (još uvijek) njihov dioničar
Ne znam više ništa.
Ovaj posao je bio očekivan, a svejedno netko već iz dana u dan sipa po kupnji sve do skoro 10 kn.
Zašto mu ta cijena odgovara, nemam pojma, a vidjet ćemo hoće li nastaviti i dalje s tom praksom.
Pa i nije nesto… ja sam mislio da ce vise dobiti
Nije lose…al da je sad da je to neki mega ultra dobqr ugovor…ne znam…iako nije za bacit nase trziste..drzavu se uvijek da izlevatit 🙂
SeRija
Milijardu i dvjesta milijuna, koliko pripada dalekovodu?
Dalekovodov udjel iznosi oko 400 milijuna, a bit će zaposlena i njegova tvornica u Velikoj Gorici.
Taj iznos je vec osjetan tako da super da su to dobili, bez obzira na trenutnu cijenu dionice smatram dalekovod uspjesnom firmom
@Orešković
ne visim po ovom forumu svaki dan, pa ne stignem odmah odgovoriti. Albanija je unutra, zato jer to nije bio otpisan prihod ili rezerviran vec redovan prihod sa malo dužim čekanjem :). Unutra je sve … i ja bih volio da je jos to extra, ali tada bi to stvarno bila bomba od firme.
Hoće li sad možda ispod 10 kn?!
Ironija naravno, ali budući da je izgledno kako ništa ne može pokrenuti ovu dionicu jer uvijek kad se čini da bi se mogla malo oporaviti , uslijedi nečiji brutalni istovar po bidu.
Kako ni ovaj posao nije danas potakao kupnju (pravu, a ne parsto komada) onda uistinu ne znam što se događa s njom i zašto pad s 18 na 10 kn u vrlo kratkom razdoblju.
Iako se ovo već kosi sa zdravim razumom, moram priznat da me ni najmanjim dijelom ne bi iznenadilo da sad nakon ovog posla padne do 10 kn.
Jer ovdje su već sve granice već probijene!
ovi koji konstantno drže cijenu dionice na ovim razinama svaka im čast, ja ne znam kolege jeste li svjesni što znači ovaj posao za dalekovod d.d., tj. koliki je ovo financijski kolač za firmu.pa ovo je već danas trebalo biti na 15 kn .
ovi koji konstantno drže cijenu dionice na ovim razinama svaka im čast, ja ne znam kolege jeste li svjesni što znači ovaj posao za dalekovod d.d., tj. koliki je ovo financijski kolač za firmu.pa ovo je već danas trebalo biti na 15 kn .
Koliki?
malo prije su navedene brojke…
@Orešković
ne visim po ovom forumu svaki dan, pa ne stignem odmah odgovoriti. Albanija je unutra, zato jer to nije bio otpisan prihod ili rezerviran vec redovan prihod sa malo dužim čekanjem :). Unutra je sve … i ja bih volio da je jos to extra, ali tada bi to stvarno bila bomba od firme.
Gdje vidis taj iznos?, ako je tu mora biti ili u RDG-u ili NT. Po kojoj ga stavku vidis?
http://www.dalekovod.hr/ponuda-hrvatskog-konzorcija-ponovno-najpovoljnija.aspx
Ne radi se tu samo o tim novcima nego je su još bitnije reference koje će se tu steći za učestvovanje na drugim sličnim poslovima. Slijedi natječaj za sličan posao u Makedoniji.