DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 20:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da, netko pravi zlo malim dionicarima

Kakvo istresanje…. Užas!

Nadam se da se taj koji ovo radi više neće ovdje vračati.

Pa vidim da se najavljuje prodaja imovine u RH, nadam se da će i ovaj državni DLKV pasti u ruke stranaca i dobro je Lopina zamjetio gdje su mirovinci dokapitalizirali ta je cijena na burzi DLKV po 10, sad smo tu negdje LKRI po 40, cijena ista,a čini se da mirovinci spremaju i na ulazak u HAC pun uhljeba, tu će tek bit dernek za mirovine.
Vaš link …

Počeli sa istresanjem ovi što su dobili dionice za potraživanja u PSN. Nažalost takvih ima 900 tisuća komada, pa pretpostavljam logika je daj što daš kad sam već popušio na DLKV.

Mene ovdje samo smeta što Alen se još ni jednom nije obratio javnosti. Vela je napravio sve što je rekao, od prihoda 1,2 milijarde, do ugovorenih poslova i otvaranja novih tržišta. Alen mora izaći i nešto reći. I molio bi sve kolege koji su ozbiljni u svojim ulaganjima, da mu pošalju mail s tim upitom na ‘alen.premuzak@dalekovod.hr’ ja još nisam dobio odgovor, a poslao sam nekolicinu mailova.

jedno pitanje za sve, dali vi vidite u NT negdje primitak od 50 mil kuna?, ovaj iz Albanije….

Kakvo istresanje…. Užas!

Nadam se da se taj koji ovo radi više neće ovdje vračati.

neka trese ispod 10 kn,

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mene ovdje samo smeta što Alen se još ni jednom nije obratio javnosti. Vela je napravio sve što je rekao, od prihoda 1,2 milijarde, do ugovorenih poslova i otvaranja novih tržišta. Alen mora izaći i nešto reći. I molio bi sve kolege koji su ozbiljni u svojim ulaganjima, da mu pošalju mail s tim upitom na 'alen.premuzak@dalekovod.hr' ja još nisam dobio odgovor, a poslao sam nekolicinu mailova.

Poštovani kolega,
iako vas potpuno razumijem i slažem se sa vama te vas podržavam u vašim mailovima koje mu šaljete, mislim da je to jalov posao.
Naime, Alan se NE MORA obratiti javnosti niti dioničarima.
To je čovjek koji je došao iz državne tvrtke gdje ne postoji takva praksa. On nema taj poriv, niti širinu menadžerstva da takvo što napravi. A korporativna kultura kod nas je takva da se komunikacija između dioničara i uprave u največem broju slučajeva u najboljoj varijanti svodi na odgovor upita sa ZSE o nekoj informaciji. I to je uglavnom tekst koji ide ovako:”Obavještavamo vas da nemamo nikakvih saznanjakoje bi utjecali na cijenu dionice XP.”
To je naša korporativna sramota.
Gdje smo mi od toga da se uprava, kao Warrent Buffet, obrati recimo godišnjim pismom dioničarima i objasni im stanje tvrtke, pa da se to pismo godinu dana proučava na poslovnim školama?
I još nešto, zar vi stvarno mislite da Alan ima odgovore na naša potencijalna pitanja?

La vita e bella!

Mene ovdje samo smeta što Alen se još ni jednom nije obratio javnosti. Vela je napravio sve što je rekao, od prihoda 1,2 milijarde, do ugovorenih poslova i otvaranja novih tržišta. Alen mora izaći i nešto reći. I molio bi sve kolege koji su ozbiljni u svojim ulaganjima, da mu pošalju mail s tim upitom na 'alen.premuzak@dalekovod.hr' ja još nisam dobio odgovor, a poslao sam nekolicinu mailova.

Poštovani kolega,
iako vas potpuno razumijem i slažem se sa vama te vas podržavam u vašim mailovima koje mu šaljete, mislim da je to jalov posao.
Naime, Alan se NE MORA obratiti javnosti niti dioničarima.
To je čovjek koji je došao iz državne tvrtke gdje ne postoji takva praksa. On nema taj poriv, niti širinu menadžerstva da takvo što napravi. A korporativna kultura kod nas je takva da se komunikacija između dioničara i uprave u največem broju slučajeva u najboljoj varijanti svodi na odgovor upita sa ZSE o nekoj informaciji. I to je uglavnom tekst koji ide ovako:"Obavještavamo vas da nemamo nikakvih saznanjakoje bi utjecali na cijenu dionice XP."
To je naša korporativna sramota.
Gdje smo mi od toga da se uprava, kao Warrent Buffet, obrati recimo godišnjim pismom dioničarima i objasni im stanje tvrtke, pa da se to pismo godinu dana proučava na poslovnim školama?
I još nešto, zar vi stvarno mislite da Alan ima odgovore na naša potencijalna pitanja?
[/quote]

Ajmo probat, ajmo mjenjat. Vjerujem da ne može ignorirat 100 mailova na tjednoj bazi.

Jel ima ko odgovor na ovo pitanje?, ja ga nisam našao u izvještajima, možda griješim…..

“jedno pitanje za sve, dali vi vidite u NT negdje primitak od 50 mil kuna?, ovaj iz Albanije….”

No, odluka DKOM-a donesena je izvan rokova, što je pravdano složenošću predmeta, a još je odležala u ladici i puna dva tjedna do službene objave. Postupajući po njoj promptno, kako najavljuje naručitelj HŽ Infrastruktura, sredinom veljače upoznat će javnost s novom odlukom, koja moguće i neće biti iznenađenje. Ključno je, naime, pitanje jesu li izabranom konzorciju nedostaci u ponudi lako otklonjivi, tehničke prirode, a prema DKOM-ovom obrazloženju čini se da slučaj nije kompliciran, pa ni beznadan za domaći konzorcij. Njegovi članovi jučer su se okupili na sastanku u Zagrebu i, kako doznajemo, razmotrili daljnje opcije.

E sad koliko dugo će ova nova odluka ležati u njihovoj ladici dok ne postane javno dostupna ovisi tamo o nekom državnom “uhljebu” koji ima povlaštene informacije i može ih podijeliti s nekim ali nikako ne sa malim dioničarima.

Prvo me strah bilo da bi Norveška mogla reducirati ulaganja u proizvodnju i prijenos el.energije. Al kako izvori govore, tu se očekuju povećanja ulaganja. Uh, dobro je, jer to je po meni osnovica DLKV i što se tiče referenci i svega. Također, Saudijci po zadnjem ne misle stati s ulaganjima niti u Aramco, a u el.energiju i distribuciju imaju opasne planove…..povećanje proizvodnje i distribucije u slijedecih 10 godina za 10.000%:)
Tako da, što se tiče recesije i tog rizika, glavni izvor prihoda DLKV nije ugrožen. Također, i dalje nisam 100% siguran, al mislim da lova od Albanije nije sjela u Q4(nemojte misliti da je drukanje, nego iznosim svoje istraživanje, za koje sam tražio potvrdu od prisutnih u ovoj temi, al ih jednostavno nema….jer neznaju čitati FI)

Čekam sa nestrpljenjem revizorsko izvješće…

Gore-dolje ili u tri .p. m.
http://www.jutarnji.hr/strateski-projekt-posao-vrijedan-1-2-milijarde-kuna-hz-ponovno-dodijelio-domacem-konzorciju/1528050/

New Report

Close